LoL'de nerflenmesini istediğiniz şampiyonlar ve itemler neler?

Arkadaş sinir olduğu karakterleri yazmış zaten. Şahsi bir liste olmuş. Metadaki bozuk karakterlerden hiçbiri yok neredeyse.

Master'yi, Shyvana, Veigar, Zed güçlü değil mesela.
Bence o listede tek olması gereken SETT ve SAMİRA :D.
 
Volibear'a bir şeyler yapabilirler. Çünkü aşırı güçlü durumda bence şu an. Üst koridorda oynayıp koridoru kaybettiğimi hatırlamıyorum. 2 kill alınca rakip orman ile rakip üst koridor oyuncusunu üst üste koyup... Neyse.
 
Master çok güçlü değil stun yediği an TF de eriyor. Kassadin'u u nerf yemeli adam çok hızlı kaçıyor Zed nerf yemeli çok hasarı var. Yone Q su nerf yemeli sürekli hortum e ile dürtüyor süresi çok kısa.
 
Urgot görünce Sett alıp laneyi dar edersiniz. Nerf yemesi gereken şuanda sadece Garen var. Elo kasmak için alıyorlar, tank kasarsan ölümsüz AD kasarsan tek atmaya birebir.
 
Geçen sezon bırakmıştım, arkadaşla tekrar girelim dedik. Sanki bambaşka bir oyun oynuyorum, karakterlerin 1. seviyede tek atmaları mı dersin, saçma sapan eşyalar mı dersin, bazı karakterlerin ilah olması mı dersin. Önceden en azından bi karakter o.p. olurdu ama bı sınırı vardı, oyun bana göre oynanacak durumda değil.
 
Vayne'e katılmıyorum. Oyunu, tankları dengeleyen 2 karakter var zaten. Kog'Maw ve Vayne. Bu iki şampiyon cana göre yüzde vuruyor.

Kalkıp 500+ armorlu tankı 10.000 canlı Cho'yu,
3500 canlı Garen, Darius, Sett, Nasus...

Bunları kim durduracak? Sezon 11 herkes tank çıkıyor. Herkes armor. Tank almayan ormancı yok denecek kadar az. Bu durumda Vayne ve Kraken gayet doğal ve gerekli.

Yoksa Cho'yu hangi ADC kesecek? Q + R. Bitti. Tek.

Main olduğum şampiyonu övdüğüme göre...

Büyücü şampiyonlardan tek yemekten ciğerim soldu. Fizz, Veigar, Anivia, Sylas, Brand, Zoe. İstersen midi ez, 0/10 olsun, geç oyunda yine tekliyor.

Ya Malp oynuyorum, Brand nasıl, dümdüz Q W E basıp 3500 AP vuruyor ya? Zhonya basamadan ölüyorum. Bende Brand alacağım, mavi öz yok.

1000'un üstünde gelen AP hasarını, Ölümün Dansı eşyasının AP sürümünün olması lazım.

Not: Oyunu bu gece bıraktım. Yine Fizz faciası. 0/12'den gelip oyunu çeviren Fizz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı