LoL'de ormana döndüm diye ban yer miyim?

Yasuo alacaktıysan küfrü hak etmişsin. ADC karakterim yok diyorsun Free ADC'lerden seçebilirdin. Dereceli girdiysen de ADC Rengar yapacağım supa kafana göre takıl desen kimse uğraşmazdı. Tabii feedlemezsen.

LoL TR serverinde küfür hariç banlananı görmedim. Bilerek beslesen dahi ceza yiyeceğini düşünmüyorum.
Hepsini geçtim oyunun ne olduğunu biliyorsun bir de küfür ettiler falan yazyorsun. LoL'ün ortam bu biliyorsun.

" Bilerek beslemeden ban atıyorlar hocam yanlışınız var. "

Bilerek besleyen kaç kişiyi repledim. Biri bile banlanmadı. Banlansalar direkt teşekkür mesajı geliyor. Gelmese bile adam o maçtan sonra da oynamaya ve bilerek beslemeye devam ediyor.

Bilerek besleyen kaç kişiyi repledim. Biri bile banlanmadı. Banlansalar direkt teşekkür mesajı geliyor. Gelmese bile adam o maçtan sonra da oynamaya ve bilerek beslemeye devam ediyor.

Hocam utanarak söyliyorum oyuna ilk başladıgım zamanlarda beni çok fena sinir etmişlerdi bilerek feedlemiştim. 15 günlük ban atmışlardı. Ondan sonra da mute all atıp keyfime baktım.

En son oynadığım zamanlarda adam seri maçında bilerek besleyip, banlamazlarsa onların bilmem neyini bilmem ne yapayım diye küfretti anlayın siz. Sonuç? Benden sonra kaç kişinin oyununu da zehir etti, oynadığı dönemdeki tüm Plat-Dia oyuncularına kan kusturdu. 1 kanı bozuk 1 haftalık sezonu mahvetti.

Yapacağını yaptı, onlar kişinin canını sıktı belki oyunu bıraktırdı. Ondan sonra ban geldiyse gelmiştir ama geç gelen adalet adalet değildir. Oyun zaten 2017'de öldü 2018'de gömüldü artık aklı başında kimse oynamıyor.

En son oynadığım zamanlarda adam seri maçında bilerek besleyip, banlamazlarsa onların bilmem neyini bilmem ne yapayım diye küfretti anlayın siz. Sonuç? Benden sonra kaç kişinin oyununu da zehir etti, oynadığı dönemdeki tüm Plat-Dia oyuncularına kan kusturdu. 1 kanı bozuk 1 haftalık sezonu mahvetti.

Yapacağını yaptı, onlar kişinin canını sıktı belki oyunu bıraktırdı. Ondan sonra ban geldiyse gelmiştir ama geç gelen adalet adalet değildir. Oyun zaten 2017'de öldü 2018'de gömüldü artık aklı başında kimse oynamıyor.
Doğru söylüyorsunuz ben 20 günde bir oynuyorum artık.

Trollemek demek feedlemek mi demek? İşinize geldiğince terim uydurmayın isterseniz. O zaman ben de üst koridora Yuumi alayım ama bilerek beslemeyeyim. Şimdi bu troll değil mi?
Ek olarak aşağıya "troll" kelimesinin Redbull LoL sözlüğünde belirtilen anlamını bıraktım, oradan da oyunda "troll" kelimesinin ne anlama geldiğine bakabilirsini.

Sen benim ne demek istedigimi anlamadın ve benimle imalı imalı konuşma fazla dokunuyorsun daha da yazmayalım istersen. Ne dersin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı