LoL'de rank atlayamıyorsanız suçu takımınıza atmayın

Önce LoL Türkiye sunucusunu bırakarak AB Batı sunucusuna geçtim harbiden çok fark oldu. Daha sonrada oyunu oynamayı azalttım günde en az 15-20 oyun atarken artık haftada 4-5'e düşürdüm çünkü oyun hangi sunucuda oynarsanız oynayın kanser ediyor bu yüzden zevk için oynuorum artık. Farklı hobilere yöneldim farklı oyunlara yöneldim. Daha sık kitap okuyorum daha önce hiç dinlemediğim müzik türlerine yöneldim hiç izlemediğim film türlerine, yani LoL zevk için oynanmalı tadında yani az oynanmalı.
 
Mantıklısı kendi arkadaşlarınızla oynamak bende Valorant oynuyorum kimisi sırf trollemek için geliyor küfürler ediyorlar suçu sende buluyorlar yenilince.
Bakıyorum tabloya ben 20'nin üstünde adam vurmuşum adam 10'u zor vuruyor hala daha laf ediyor bir şey deyincede küfür ediyor ondan sonra oyun sonuna kadar onunla uğraş.
 
Rank nedir? Yazdıysanız göremedim.

Süreye oranla farmlar rezalet duruyor.
LoL'e tekrar başladım 30 level unranked hesap kasıyorum. Takımda gold 3 vardı ortalama gold-plat 4 arası diyebilirim. Benim farm yapamama sebeplerim her dakika başka lane vurdurduğu için lanede sadece 6 levele kadar durdum. Hemen hemen her maç farmlarım iyidir.
Kısacası;
LoL oynarsanız kanser olursunuz ve can çekişirsiniz.
Kısacası;
Riot Games'in rastgele bir oyununu oynarsanız kanser olursunuz ve can çekişirsiniz.
 
Kıcası:
Arkadaşlarınız yokken LoL Türkiye Sunucuları'nda oynarsanız, kanser olursunuz ve can çekişirsiniz.

Oyunları kazandım evet birisinde puan diğerinde rank.
Benim arkadaşım rakip kule altına girip ölüyor bana suç atıp AFK kalıyor.
 
Atarım. 3 AFK, bir 0/10 varsa, atmamak salaklıktır.

Ama alt liglerde düzgün eşleştirme sistemi yok. Ondan oyuncular haklıdır.
 
Katılmıyorum. Herkes feedlese bile senin o takımı kazandırabilmen için aşırı iyi oynaman gerekiyor, dört kişiyi taşımak kolay değil. Yani benim bronz oyununda elmas gibi oynamam gerekiyor. Elmas gibi oynamadığım sürece rank atlayamıyorum, belki bronzdan gümüşe çıkabilecek kadar iyi oynuyorum?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı