xxKralTRxx
Decapat
Ya jungle ın görevini zaten biliyorum ama yüksek elolarda böyle değil kaybediyorsan bir lane i karşındaki adama 8 kill vermezsin safe kalıp minyom kesersin en kötü bak en kötü kule altı girerler iki üç kişi o zaman ölürsün. 1/9 oynayıp jg diff diye ağlamazsın.Eğer siz iyi oynarsanız zaten o takımda iyi olur.
Aynen kanka aynen her el master yi alıp dakika 10 olmadan 10 kili geçemezsen hiçbir maçı taşıyamazsın. Maç taşıma diye bir şey yok. Hadi diyelim ki kötü oynadım ben neden her maç iyi oynamak zorundayım bir oyun da allah rızası için takım arkadaşlarımdan biri çok iyi oynasın da ben lig atlayayım.Silver'dan çıkamıyorsanız öncelikle kötü oynadığınızı kabul etmeniz lazım maalesef durum böyle kendinizi geliştirmeye çalışın.
Değişik bir bağımlılığı var oyunun anlayamıyorum. Oynayasım geliyor ama cidden bir gün monitöre yumruk atacağım.Oyunu çocuk oyununa çevirdiler ve çocukları doldurdular, şimdiki kitlenin icraatlarını herkes görüyor, sövmedikleri gömmedileri değer kalmadı. Ve sen bu kitle içerisinden kendini sıyırmaya çalışıyorsun, komik bir çaba.
Oyunda bir mantık olmalı zaten bence de. Sett mesela 5000 cana sahip olup w ile 3000 gerçek hasar atıyor. Draven mesela q=%40 can. Eveleyn mesela bir itemde e=yarı can. Qiyana mesela 6 levelde sadece uzun kılıç ile tek atabiliyor.Takıma gelen adamlar da kötü, oyundaki hero dengeleri de çok saçma. Riot'da anca kostüm getirsin. Takımıma mal birisi gelip karşıdaki Yasuo'yu 5/0 yaptı diye ben uğraşıyorum LP kaybediyorum vs.
Veya sırf hero dengesi yüzünden 5/0 tank hero olmama rağmen karşımdaki adam 0/5 olmasına rağmen gelip tek atıyor.
Sürekli oynanacak oyun değil LoL. Rank kasılacak oyun hiç değil. 3 ay önce oyunu bıraktım hayatım çok iyi gidiyor bir daha da indirmeyi falan düşünmüyorum.