LoL'de sinir hastası olmamak

Eğer siz iyi oynarsanız zaten o takımda iyi olur.
Ya jungle ın görevini zaten biliyorum ama yüksek elolarda böyle değil kaybediyorsan bir lane i karşındaki adama 8 kill vermezsin safe kalıp minyom kesersin en kötü bak en kötü kule altı girerler iki üç kişi o zaman ölürsün. 1/9 oynayıp jg diff diye ağlamazsın.
Silver'dan çıkamıyorsanız öncelikle kötü oynadığınızı kabul etmeniz lazım maalesef durum böyle kendinizi geliştirmeye çalışın.
Aynen kanka aynen her el master yi alıp dakika 10 olmadan 10 kili geçemezsen hiçbir maçı taşıyamazsın. Maç taşıma diye bir şey yok. Hadi diyelim ki kötü oynadım ben neden her maç iyi oynamak zorundayım bir oyun da allah rızası için takım arkadaşlarımdan biri çok iyi oynasın da ben lig atlayayım.
Oyunu çocuk oyununa çevirdiler ve çocukları doldurdular, şimdiki kitlenin icraatlarını herkes görüyor, sövmedikleri gömmedileri değer kalmadı. Ve sen bu kitle içerisinden kendini sıyırmaya çalışıyorsun, komik bir çaba.
Değişik bir bağımlılığı var oyunun anlayamıyorum. Oynayasım geliyor ama cidden bir gün monitöre yumruk atacağım.
Takıma gelen adamlar da kötü, oyundaki hero dengeleri de çok saçma. Riot'da anca kostüm getirsin. Takımıma mal birisi gelip karşıdaki Yasuo'yu 5/0 yaptı diye ben uğraşıyorum LP kaybediyorum vs.
Veya sırf hero dengesi yüzünden 5/0 tank hero olmama rağmen karşımdaki adam 0/5 olmasına rağmen gelip tek atıyor.

Sürekli oynanacak oyun değil LoL. Rank kasılacak oyun hiç değil. 3 ay önce oyunu bıraktım hayatım çok iyi gidiyor bir daha da indirmeyi falan düşünmüyorum.
Oyunda bir mantık olmalı zaten bence de. Sett mesela 5000 cana sahip olup w ile 3000 gerçek hasar atıyor. Draven mesela q=%40 can. Eveleyn mesela bir itemde e=yarı can. Qiyana mesela 6 levelde sadece uzun kılıç ile tek atabiliyor.

Aynen kanka aynen her el master yi alıp dakika 10 olmadan 10 kili geçemezsen hiçbir maçı taşıyamazsın. Maç taşıma diye bir şey yok. Hadi diyelim ki kötü oynadım ben neden her maç iyi oynamak zorundayım bir oyun da allah rızası için takım arkadaşlarımdan biri çok iyi oynasın da ben lig atlayayım.
Öncelikle kankan falan değilim sadece doğru olanı söyledim karşındaki insan 3 sezondur aktif olarak EB24 gibi sitelerde boost yapıyor tr de şuan güncel olarak olduğun rankte 100 oyun atsam en az 96 oyunu kolayca kazanırım kendi oyun tarzınızı geliştirmenizi tavsiye ederim iyi günler dilerim.

LoL TR serverinde herkes profesör. Dolayısıyla yapacak bir şey yok, metadaki şampiyonları oynamaya çalış.

Sezon 2'de LoL'e başlamıştım. Dediğin her şeyi dibine kadar yaşadım zamanında. Farklı oyunlara geçtim. 2015-2016 gibi de bıraktım, sadece ARAM girdim canım çektiğinde de. Şimdilerde geri döndüm oynuyorum. Oyun bence daha iyi olmuş eskiye nazaran. Daha çok anlayışlı insan var. He toksik görünce de bloklayıp geçiyorum. Ben kendi oyunumu oynayıp kazanmaya bakıyorum. Çok tilt olunca arka arkaya oyuna girme. Ara ver. Mümkünse de arkadaşlarla gir daha iyi. Ayrıca dereceli maça giriyorsan her koridoru oynayabilmen lazım.
2014'ten beri oynuyorum ve kitlesi daha da kötüye gidiyor. Aram, SV vs. fark etmiyor. En fazla 2 maç sakin geçiyor ama 3. maç illaki beyinsiz biri çıkıyor ve boş sebeplerden küfür ediyor veya oyunu sabote etmeye çalışıyor. Eskiden geribildirimler çok sık gelmezdi. Şu an bir sonraki maç bitiminde geribildirim alıyorum. Takdir seviyem 5 olduğu için mi bilmiyorum ama durumlar iyi değil. Çok nadir akıllı ve sakin insanlar geliyor. Zaten en sorunlu bölge TR serverı 😄

Oyunu kazanmak için değil eğlenmek için oyna.Ben top lane aatrox alıyorum maç başlayınca herkesi muteliyorum umrumda değil ss leri veya yazdıkları.Lanede karşımdaki adamla vs atıyorum kimin takımının kazandığı umrumda değil karşımdaki adamla vs atıyorum bu beni eğlendiriyor.

Oyunu kazanmak için değil eğlenmek için oyna. Ben top lane Aatrox alıyorum maç başlayınca herkesi muteliyorum umurumda değil ss leri veya yazdıkları. Lanede karşımdaki adamla VS atıyorum kimin takımının kazandığı umrumda değil karşımdaki adamla VS atıyorum bu beni eğlendiriyor.
Online oyun oynamanın anlamı yok o zaman. Ayrıca takım oyununu bozmuş oluyorsun. Senin umurunda olmayabilir ama diğer 4 kişi kazanmak için giriyor.

Bence gerek yoktur. Kendi adıma ben neden oyun oynuyorum hoş vakit geçirmek, eğlenmek için. Bir oyun beni sinir hastası yapacaksa devam etmenin ne anlamı var ki? Ben de knight online'a çok bağlanmıştım, çok oynadım hâlâ girip oynamak isterim ama yıllardır girmiyorum. Hileler, p2w vs ömründen ömür götürür o hâlde gerek yok yüzlerce binlerce oyun var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı