LoL'de son 2.5 yıldır eğlendiğim hiçbir maç yok

2.5 sene ve hatta daha da öncesinde oyun gerçekten daha zevkliydi. Bana göre yeni nesil oyuna girmeye başlayınca tadı kaçmaya başladı. Küfürbazlar, toxicler ufak yaşlı kardeşlerimiz yüzünden oyun mental kuvvete dönüştü ne yazık ki. Naçizane tavsiyem arkadaşlarınla oynamandır. Eğer tek gireceksende şaka amaçlı bile olsa küfür edip çok boş yapan olursa direk sustur. Sana flame atanı zaten direk sustur. Böyle biraz daha düzgün oynanabiliyor.
 
Uğursuz Koruluk haritası oyundan kaldırıldığından beri hiçbir şey doğru gitmedi.
 
@EdenDaTa çok güzel bir oyun moduydu. Keşke URF gibi ara sıra getirseler, özlüyorum 🥺 Sırf onun için bile LoL oynarım.

Kesinlikle, o zamanlar bende çok keyif alıyordum. Sadece Uğursuz Koruluk dereceli oynuyordum ve orada Altın ligine kadar yükseldim ama nedense karşıma Şampiyonluk liginde olan oyuncular geliyordu. Güzel günlerdi, oyunun bir ciddiyeti vardı. 😑
 
Sizce de böyle değil mi son 2.5 yıldır eğlendiğim maç yok veya yok denecek kadar az. Hesabım ban yesin diye uğraştım çünkü biliyordum hesabım ban yemediği sürece ben oyunu tekrar indirip oynayacaktım. Öylede oldu 1 sene bıraktıktan sonra geri döndüm döndükten 2 ay sonra yani bugün tekrar oyunu siliyorum ve umarım hesabımı banlarlar.

Eğlendiğim bir maç hatırlamıyorum.
Her el feeder toxic insanlar geliyor.
1-2 kere ölünce ağlayıp AFK kalanlar veya gidip trolleyenler oluyor.

Benim merak ettiğim şey bu size de oluyor mu?
Dereceli oyunlar böyle artık, ben oynamayı öğrendim. Olanları umursamayıp sadece eğlenmek için oynarsan bir nebze de olsa iyi oluyor.
 
@EdenDaTa çok güzel bir oyun moduydu. Keşke URF gibi ara sıra getirseler, özlüyorum 🥺 Sırf onun için bile LoL oynarım.

Bununla birlikte; Bilgewater haritası, Kış haritası ve kanlı ay haritası da özlenenler arasında. Şu an da URF modundan bile zevk almıyorum.
Senelerdir oyun içi sohbet kullanmıyorum, sadece oyuna odaklanıp oynadığım hangi şampiyon olursa olsun küçümsemeyip ve rakibe olabildiğince az skor vererek maçı tamamlamaya çalışırım. Ama bu yöntem maçı kazanmak için yeterli mi, tabii ki değil. Diğer faktörler maalesef seni de etkiliyor.
 

Geri
Yukarı