LoL'deki kanser kitle

Kafamı dağıtmak normal oyun oynamak artık çok zor olmaya başladı herkes küfür hakaret en ufak yanlış bir şey yapılınca direkt ailen kendin hakkında ağır küfürlere maruz kalıyorsun. Ne zaman insan gibi oyun oynamaya başlayacağız? Forumda illaki bu tür insanlar vardır insanlara toxiclik yapıp küfür edip ban yememekten korkmayıp insanların oyununun zevkini kaçıran kişiler gelin konuşalım derdiniz ne neden böylesiniz? Herkes şikayet ediyor TR rezalet EUW daha iyi ama kimse kendisine bakmıyor kendisini düzeltmek için çabalamıyor. Ne zaman TR toxiclikten arınıp düzgün bir server haline gelecek? Ne zaman?

Her oyun ama her oyun en az 3 kişi küfürden bildiriyorum gerekirse bazı kişilerin kesinlikle ban yemesi için hakkında özel olarak ticket bile atıyorum ama bu nereye kadar?
Bu tarz kişiler TR serverında oldukça fazla. Her yaştan insan oynuyor evet ama ben daha çok yetişkinliğe erişmemiş insanların oynadığını düşünüyorum ve denk geliyorum. Bu yaş kategorisindekiler de genelde küfüre başvuruyorlar. Düzelir mi sanmıyorum.
 
Çok nadir kafa dağıtmaya giren biri olarak söyleyim bir zamanlar West ve TR de dia chall arası gidip gelen kendi halimde nadiren Duo giren bir oyuncu idim sezon 8-9 gibi pes etmemi sağlayan herkesin tüm değerlerine küfreden hakaret eden wintraderlar yüzünden çok nadir tilt olan beni deli etmişlerdi adeta kısaca bu oyun artık oynanmaz dostum West'te daha az kavga çıkmasına rağmen daha çok trolleyen var ayrıca ırkçılığa uğradığımda oluyordu çok uzatmadan şunu da söyleyim oyuna arada eğlence modları ve arkadaşlarımın çağrısı ile giren biri olarak söylüyorum kitle her sene daha da toxicleşiyor.
 
Eğer benim takımımdaysan hata affetmem, çok değişik şeyler duyarsın. Kafa dağıtmak için giriyorum diyorsun ama sen de milletin oyununu bozuyorsun.
 

Geri
Yukarı