LoL'den adres bulmak

Yani ben sadece ağla dediğiniz için bunların olduğunu düşünmüyorum LOL kitlesini biliyoruz. Kimse ağla dedi diye ad soyad ile adres bulmaya kadar gitmez. Daha ağır konuşmuşsunuzdur ki adam delirdi ve sizi arıyor. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
 
Aynı şekilde biri beni delirtmişti. Sosyal medyadan çalıştığı yeri bulup adresi aldığımda dayısına kadar beni arayıp özür dilemişlerdi. Şimdiden bol şans.
 
Niye böyle şeyler yapıyorsunuz? Adamın zevkini yerle bir etmiş, şimdi de gelip adresimi bulabilir mi diyorsunuz!

Adam bana hakaret ediyordu niye Jungle almadın tarzı bir şey deyip. Ne yapayım hakaret ederken? Fazla susamıyorum.
Arkadaşlar dövmesinden falan korkmuyorum. Güldürdünüz beni 😁. Sadece nasıl olabildiğini merak ediyorum. Riot Games'den bilgi alamaz ama nasıl şehrimi buldu. Merak ettim sadece. Kavga olursa haber ederim ama merak etmeyin 😂.
 
Niye böyle şeyler yapıyorsunuz? Adamın zevkini yerle bir etmiş, şimdi de gelip adresimi bulabilir mi diyorsunuz!

Arkadaşın kime nasıl söylemlerde bulunacağını sen belirleyemezsin. Üstelik tartışmayı kimin başlattığını bilmeyip gelişigüzel olarak konu sahibini suçlu buluyorsun. Herkes istediğini yazar ve bazı şeylerin de sonucu olur. Köstek olacağınıza yardım etmeye çalışın ya da konudan çıkın.
 
Sen anneye falan küfür etmişsindir ağla dediğin için yapmaz bu kadar dava falan açar falan haklı oyunu adam gibi oynamayı öğrenirsin belki.
 
Birader adam ne sormuş ne söylemişsiniz, şuraya yazmak için yazmayın artık adam giriyor foruma bakıyor evet bugün 10 yeni konu açılmış fikrim yok ama yazmak için yazayım ya diyor kafayı yersin
 

Geri
Yukarı