LoL'den perma ban yedim

Açmazlar.
LoL bağımlılık yapıyor.
Kötü bilgisayarla alakası yok bence. Ben de hala oynuyorum. Ha, eskiden günde 10 maç atardım. Şimdi 2-3 maça sıkılıp çıkıyorum. O da 2-3 günde bir yani.
 
@Klzz cs geç bence. Tabi orada da bazen kanser durumlar oluyor ama lol kadar değil. Zaten valo da çöp belli hiç oynamadım ama net kafeye gidiyorum. 13-17 yaş full küfürlü ağız yayık şekilde ‘seyçç abeee🥴 odin çekmiş yiiiaaa’ vs tarzda konuşuyolar. Sırf popüler diye oynanıyor bence valo. Ama bi aralar cs de öyleydi tabii.
@Paytak Penguen ya kötü pcyle alakası yok belki ama sen bizim kötü pc yi bi görsen... Büs büyük ekranı var gerçek söylüyprum oynarken midem bulanıyor başım dönüyor. Bide büyük ekranda düşük çözünürlükte oynamam lazım kastığı için daha da mide bulandırıyor.
 
@Klzz CS geç bence. Tabi orada da bazen kanser durumlar oluyor ama LoL kadar değil. Zaten Valorant da çöp belli hiç oynamadım ama net kafeye gidiyorum. 13-17 yaş Full küfürlü ağız yayık şekilde ‘seyçç abeee🥴 Odin çekmiş yiiiaaa' vs tarzda konuşuyolar. Sırf popüler diye oynanıyor bence Valorant. Ama bir aralar CS de öyleydi tabii.
@Paytak Penguen ya kötü pcyle alakası yok belki ama sen bizim kötü PC'yi bir görsen... Büs büyük ekranı var gerçek söylüyprum oynarken midem bulanıyor başım dönüyor. Bir de büyük ekranda düşük çözünürlükte oynamam lazım kastığı için daha da mide bulandırıyor.

CS de globale kastım sonra sarmadı. Oynamak istemiyorum zaten Valorant'ta genelde info için sesli sohbet açıyorum eğer cıvıtırlarsa kaptıyorum direk.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı