LoL'e nasıl başlanır?

LoL oyununa başlamak istiyorum. Bunun için temelini sizin tecrübelerinizden öğrenmek istiyorum. Support, Jungle ve bilmediğim mevkiler var. Oyunun amacını biliyorum (yeterince güç toplayıp rakibin sahip olduğu ana kuleyi yok etmek). Tabii GT 730 NVIDIA ekran kartıyla inşallah açar, Trendyol PC'si maalesef. Noktalama işareti ile anlatabilen olursa iyi olur.
Sana önerim alt koridorda seni üzmeyecek deneyimli bi arkadaşınla başlamanı tavsiye ederim. Ben ilk olarak arkadaşımla bot lane yapıp yanında destek olarak oynadım. İlla destek olmak zorunda değilsin adc (nişancı) olarak da başlayabilirsin. Ama oyun baya sabır ve biraz taktik istiyor. Oyunun zaten şampiyonların zorluk seviyesine göre bi ölçütü var. Kolay olanların pasifiyle beraber tüm yeteneklerini okuyup bunu oyunda yavaş yavaş uygulamaya çalış. Sonra klikleri nasıl atacağını ve hangi koridorun sana uygun olacağına karar vermelisin. Ama bu biraz zaman istiyor. Her karakterin özelliği farklıdır. Kimisi sürekli hasar odaklı, kimi ani hasar odaklı, kimisi tank, kimisi healer vs. Çok çeşidi var. Yani seçtiğin karakter hasar vurmuyor diye canını sıkmaman lazım. Belli bi yerden sonra da karakterine ve karşıdakilere göre item veya rün alabilirsin. Ama dediğim gibi seni üzmeyecek LoL hakkında bilgili bir arkadaşın olursa daha sağlıklı olur.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı