Lossless Scaling alınır mı?

Şu an FIFA da denedim sadece fakat düşürdü bir de Forza da deneyeceğim sonra hikayeli oyunlara gireceğim.

Sağ üstte kılavuz var istersen onu oku bir de pixel oyunlarda kullanacaksan ona özel ayar var bir gün işin düşerse söylerim. Bir de programın kendi FPS sayacını kullan.

Sağ üstte kılavuz var istersen onu oku bir de pixel oyunlarda kullanacaksan ona özel ayar var bir gün işin düşerse söylerim. Bir de programın kendi FPS sayacını kullan.

Hocam artırmanın aksine FPS düşürüyor bayağı ayarlarım bunlar galiba bilgilisiniz bir bakarsanız sevinirim.
1720632217089.png

@xEgel

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    11,1 KB · Görüntüleme: 25
  • Ekran Alıntısı321.PNG
    Ekran Alıntısı321.PNG
    6,7 KB · Görüntüleme: 23
Hocam artırmanın aksine FPS düşürüyor bayağı ayarlarım bunlar galiba bilgilisiniz bir bakarsanız sevinirim.Eki Görüntüle 2248328

@xEgel
Kenarlıksız tam ekran da mı deniyorsunuz ?
Denemiyorsanız böyle deneyin.
Youtube üzerinde değil 1050ti ile 1030 hatta gtx 960 ile bu programı test eden ve sonuç alanı görmüştüm.
Yakalama api ni değiştirin oyundan oyuna.

Kenarlıksız tam ekran da mı deniyorsunuz?
Denemiyorsanız böyle deneyin.
YouTube üzerinde değil 1050 Ti ile 1030 hatta GTX 960 ile bu programı test eden ve sonuç alanı görmüştüm.
Yakalama apıni değiştirin oyundan oyuna.

Kenarlıksız deniyorum hocam şu an sadece BF 1 Forza Horizon 4 FIFA Minecraft'ta şu anda AC Odyssey'de deneyeceğim kesin bir nedeni yok mu bunun.

Kenarlıksız deniyorum hocam şu an sadece BF 1 Forza Horizon 4 FIFA Minecraft'ta şu anda AC Odyssey'de deneyeceğim kesin bir nedeni yok mu bunun.
Forza da emin değilim ama mc de bfler de ve assasins creed serisinde çalışması lazım.
Kimi sistemde çalışmayabiliyor belki çok ama çok eski bileşenler olduğu için ama youtube de bile 900 serisi kartlarda bu uygulma çalışıyorsa sizde de çalışır. Siz yine bir test edin.

Forza da emin değilim ama MC de BF'ler de ve Assassin's Creed serisinde çalışması lazım.
Kimi sistemde çalışmayabiliyor belki çok ama çok eski bileşenler olduğu için ama YouTube'da bile 900 serisi kartlarda bu uygulma çalışıyorsa sizde de çalışır. Siz yine bir test edin.

Tam olarak ne denemem gerekli hocam çalışması için tam anlayamadım da ayarlarda ne uygulamam lazım.

Hocam artırmanın aksine FPS düşürüyor bayağı ayarlarım bunlar galiba bilgilisiniz bir bakarsanız sevinirim.Eki Görüntüle 2248328

@xEgel

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı