Lossless Scaling gerçekten işe yarıyor mu?

Aynısını bende yapmıştım. Çalıştığını düşündüğüm gibi satın aldım bende. 3.5 dolar günümüzde pahalı bir fiyat değil.

114 TL eskiden bu tarz programlar 10 TL idi :/

Tabii tabii hocam siz bu programın ilk başlarından aldığınız için ilk başta test etmek istemeniz normal. Şimdi bu konuya ve videolara baktığımızda dolu test ve yorum var.

Ekran kartınız nedir eski kartlarda çalışmıyor arkadaşımın GT420'sinde FPS düşürüyor.

Tabii hocam siz bu programın ilk başlarından aldığınız için ilk başta test etmek istemeniz normal. Şimdi bu konuya ve videolara baktığımızda dolu test ve yorum var.
Benim denediğim dönem LSFG 1 vardı, iade etmiştim çalışmadığı ya da görüntüyü bozduğu için. LSFG 2.2 güncellemesi gelmiş ve düzelmiş diyorlardı. Önceki deneyimimden kaynaklı korsan deneyip satın aldım. Herkese öneririm satın almanızı. Hem uygun fiyat hem de geliştiricisine destek.

Ekran kartınız nedir eski kartlarda çalışmıyor arkadaşımın GT420'sinde FPS düşürüyor.
Minimum 30 FPS alması gerekiyor düzgün bir performans alabilmesi için. 30 FPS alıyor mu oyunlarda?

Minimum 30 FPS alması gerekiyor düzgün bir performans alabilmesi için. 30 FPS alıyor mu oyunlarda?

Minecraft da 40 FPS'den 2'ye düştü. Bende GPU'nun eski olmasına bağladım R3 1200 var 8 GB da RAM.

Minecraft da 40 FPS'den 2'ye düştü.

30 FPS'e kadar kitledim ama bende herhangi bir sorun yaratmadı. Sanırım arkadaşınızda anormal şekilde çalışmamız.
30'u 60, 50'yi 100 FPS yaptı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı