LPG'li araçta gaz kokusu normal midir?

Reax

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Daha birkaç gün önce bir hayli yaşı olan LPG'li bir Clio satın aldık. Araçta sadece ilk çalıştığında camlar açık olunca hissedilen bir gaz kokusu oluyor araba yürümeye başlayınca LPG'ye geçince ne camlar açıkken ne de camlar kapalıyken herhangi bir koku yok arabanın içinde. Bu durum normal midir yoksa olmaması mı gerekir. Aracın bakımları daha yeni yapılmış.

Daha birkaç gün önce bir hayli yaşı olan LPG'li bir Clio satın aldık. Araçta sadece ilk çalıştığında camlar açık olunca hissedilen bir gaz kokusu oluyor araba yürümeye başlayınca LPG'ye geçince ne camlar açıkken ne de camlar kapalıyken herhangi bir koku yok arabanın içinde. Bu durum normal midir yoksa olmaması mı gerekir. Aracın bakımları daha yeni yapılmış.
Bence normal hocam ciddi bir sorun yoktur cogu lpg takilan aractan gelir zaten.

Bence normal hocam ciddi bir sorun yoktur cogu LPG takilan aractan gelir zaten.

Bazı konularda koku gelmemesi gerekiyor geliyorsa tüpte kaçak vardır gibi şeyler okudum benim daha önce bindiğim araçlarda da geliyordu ara sıra ama şimdi kendi arabam olunca okuduklarımdan etkilendim biraz.

Bazı konularda koku gelmemesi gerekiyor geliyorsa tüpte kaçak vardır gibi şeyler okudum benim daha önce bindiğim araçlarda da geliyordu ara sıra ama şimdi kendi arabam olunca okuduklarımdan etkilendim biraz.
Ama sadece calistirirken gelmesi sorunsuzdur deniyor genelde benzinli araclarda benzin de geldigi oluyor nadir olarak. Ben asil sorun arac gidiyorken koku gelirse diye duymustum ama dediginiz gibi de olabilir elbette yine de gostermek gerekir araci. Siz yine de gosterin bir yere bence tup sakat is.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı