LS520 radyatör fanı çalışmıyor

Makaleler
2
Fanın birisi 2 gündür çok sesli yavaş ve titreşimli çalışıyordu şimdi ise çalışmıyor. Tam modeli LS520 SE. Yedek fan falan nereden bulabilirim veya var mı öyle bir şey.
@Bora Dere hocam başka konularda sizi gördüm bir de bana el atar mısınız?

Son düzenleme:

Bu fanları kullanabilirsiniz, ben de Amazon'dan alıp değiştirdim. Bu markanın ARGB olanları radyatör için öncelikli değil. Ölçülerini bulabiliyorsanız Arctic P12 de olabilir.

Bu fanları kullanabilirsiniz, ben de Amazon'dan alıp değiştirdim. Bu markanın ARGB olanları radyatör için öncelikli değil. Ölçülerini bulabiliyorsanız Arctic P12 de olabilir.

Teşekkürler hocam önerin için. Fanın beyaz hali var mı? Şimdi sistem beyaz, fanlarda beyaz. Biraz garip kaçar sanki çirkin ördek yavrusu gibi.

Rica ederim, beyaz olacaksa;

Bunlara bakılabilir. ARGB şart değilse Arctic biraz daha performanslı ama orijinal olanlar FK120'ler.

Rica ederim, beyaz olacaksa;

Bunlara bakılabilir. ARGB şart değilse Arctic biraz daha performanslı ama orijinal olanlar FK120'ler.

Hocam bu ürün nasıl?
Kötü derseniz 2. attığınız 500lüğü alacağım. Teşekkürler her şey için.

500'lük biraz daha performanslı ama sesli olur, düz P12'ler iş görür. Rica ederim.

Anakarttan çıkan kabloyu ve fanin kablolarını paylaştım hocam ne yapmalıyım? Oturmuyorlar. Kolay bir çözümü falan mı var da ben akıl edemedim.
Hocam aklim almıyor bir türlü yükleyemiyorum. Anakarttan 6 dişli kablo çıkıyor baglamam için

Dosya Ekleri

• IMG_20231004_231421.jpg
    IMG_20231004_231421.jpg
    90,2 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20231004_232047.jpg
    IMG_20231004_232047.jpg
    147,1 KB · Görüntüleme: 29
Kasanızdaki diğer fanlar doğrudan güç kaynağına mı bağlı ya da bir kontrolcü mü var?

Eğer ana karttaki SYS fan yuvası boşta ise 14'lük olanı yuvaya takın, 14'lükten çıkan ve boşta kalan girişe ise P12'yi bağlayın.

Kasanızdaki diğer fanlar doğrudan güç kaynağına mı bağlı ya da bir kontrolcü mü var?

Eğer ana karttaki SYS fan yuvası boşta ise 14'lük olanı yuvaya takın, 14'lükten çıkan ve boşta kalan girişe ise P12'yi bağlayın.

Hocam radyatör bloğundan 2 tane kablo çıkıyordu birisini pump fana diğerisi CPU fana bağladım sonra koca ağızlı bir şey vardı onu da PSU'dan çıkan kabloya bağlamıştım. 2. fotoğrafta olan kablo ise yüksek ihtimalle ana baştan çıkıyor. Sadece ben sağa sola dolaştırmışım kaybettirmek için.

Siz radyatöre fanları takın, fanların birini CPU anakart girişine diğerini de CPU bağladığınız fanın dişi ucuna bağlayın bu kadar. Pompadan gelen kabloyu da ana kartta bulunan pompa girişine bağlayın ikinci resimdeki kablo boşa çıkacak.
(Bir an konuları karıştırmışım tam anlayamadım kusura bakmayın.)
2:30'dan sonra kablolamayı kabaca görebilirsiniz. ARGB kablolarını görmezden gelin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı