Lxle Linux nasıl kurulur?

3507Enes

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba ilk olarak lxle ISO'su indirdim ve şu an elimde var ama sıkıntısız bir şekilde
Windows 7'nin yanına (dualboot) kurmak istiyorum. Yardım edebilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkürler.
Yardım etceğini düşündüğüm hocalarım ;
@363652 @Linux Aliskanligi @Linux
@kayra150

@Demorlius

Son düzenleme:
Bir şey soracağım bu dağıtımı yüklemeyi düşünüyorum ve yazılım cahiliyim önceki konularda da belirttiğim gibi. Şimdi en son versiyon güncellemesini 2022'de almış ama bu önemli değil önemli olan Ubuntu long term support'u hala alması değil mi? Yani güvenlik ve diğer güncellemeleri almaya devam edecek yeni versionu yayınlanmamış olsa da.

Bir şey soracağım bu dağıtımı yüklemeyi düşünüyorum ve yazılım cahiliyim önceki konularda da belirttiğim gibi. Şimdi en son versiyon güncellemesini 2022'de almış ama bu önemli değil önemli olan Ubuntu long term support'u hala alması değil mi? Yani güvenlik ve diğer güncellemeleri almaya devam edecek yeni versionu yayınlanmamış olsa da.
En son sürüm 20.04 üzerine kurulmuş, onu da 2 yıl sonra vermişler. Evet LTS üzerine kurulu olması hala güncelleme alacağı anlamına geliyor ama ben olsam işi böyle gevşek bırakan dağıtıma güvenmezdim.

En son sürüm 20.04 üzerine kurulmuş, onu da 2 yıl sonra vermişler. Evet LTS üzerine kurulu olması hala güncelleme alacağı anlamına geliyor ama ben olsam işi böyle gevşek bırakan dağıtıma güvenmezdim.
Eski bilgisayara kuracaktım ama sanırım dediğiniz gibi kurmayacağım. Ne kadar masaüstü çevresini ve o yeşil yapısını sevmesemde sanırım eski Pc için Bodhi kurmak daha mantıklı olacak güncel bir dağıtım gibi duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı