LYS'ye İnanan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de fem'e gidiyorum. Aslında pek abartılacak şekilde değil ama genede siz daha çok şey biliyorsanız daha fazla açıklama yapmanızı bekleriz tabi. Benimde puanım kötü geldi tabi çalışmadığımdan kaynaklanıyor.

Tabi. Öyle şeyleri derece sınıflarına hep yapıyorlar. Ama sizinde dediğiniz gibi zaten başarılı bir öğrenci olmak gerekiyor. Yoksa onlarında sana yapabilecekleri hiçbir şey yok.

En fazla polis olmak istersen soruları verip, mülakatı vs. geçmeni sağlarlar. Tabi öyle her FEM'e gideni değil, yurtlarında kalıcaksın, abilik yapıcaksın falan filan o zaman polislik cepte. Bknz: Şekil1-A gezi parkı olaylarında ki insanlıktan nasibini almamış, polis üniforması giymiş mahlukatlar. (Not: sözüm meclisten dışarı.)

Sınavın güvenirliğine gelirs.- güvenilirlik mi? Ha ha gülüyorum sadece...

Geçen sene bu yoldan geçmiş biri olarak söz hakkımı kullanmak istiyorum. Öncelikle bu konuda bahsedilen malum dershanelerden birisine gitmedim. Son iki sene Ankara'nın en modern sayılabilecek dershanelerinden birine gittim. Bu yolda birçok arkadaşım ve ben emek harcadık. Çok şükür derece yapıp tıp fakültesinde yerimi aldım.

Bu süreçte malum dershaneye giden arkadaşlarım da oldu. Kimi iyi yerleri kazandı kimi kazanamadı yeniden hazırlanma süreci içine girdi.

A veya B Dershanesi önemli olan mesele değil. Önemli olan çalışmaktır. Çalışmadıktan sonra ister o dershaneye git ister bu dershaneye hiçbir şey olmaz.

Bu konuda yazılanlar malum dershanelerden birine gitmemiş olmama rağmen beni oldukça rahatsız etti.

Harcanan çabaya, emeğe saygı duyulmalıdır. Kimse öyle hampadan derece yapmıyor. Büyük bir öz verinin ardından başarı geliyor. A veya B dershanesine gidildiği için değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı