Görmediğimi nereden çıkardın? Farkettiysen bana göre dedim. Kişiden kişiye bu değişir. Sen beğenmedin diye aşırı kalitesiz olmuyor, ben beğendim diye aşırı kaliteli olmuyor.O zaman vuruş animasyonu görmemişsiniz normal![]()
Görmediğimi nereden çıkardın? Farkettiysen bana göre dedim. Kişiden kişiye bu değişir. Sen beğenmedin diye aşırı kalitesiz olmuyor, ben beğendim diye aşırı kaliteli olmuyor.O zaman vuruş animasyonu görmemişsiniz normal![]()
Grafik olarak beğenmiyorum oyunu tamam grafik değil oyunu iyi yapan ama biraz uğraşın be kardeşim. Dün bir videosunu izledim yine kör dövüşü gibi savaşlar. 2 grup karşı karşıya geliyor ondan sonra kim ne yapıyor belli değil. Kaç senedir oyun yapacaksın şu savaş sahneleri aynı. Yıllardır çıkmaması beklentiyi yükseltti ama çok bir şey beklemiyorum.
savaşta robotlar arabaya dönüşmüyor değil ki? Grafikler ilkel. Yani savaş animosyonları 3 oyundur berbat. Hoş ana karakterde de vuruş mekaniği iyi değil. Yani kılıç kalkan savaşı yapıyorsan ve 8 yıldan sonra oyun çıkarıyorsan vurduğunda biraz bir şeyler olsun karşıdaki adamda. Kafasından kırmızı boya dökülmüş gibi olmasın en azından.
Aynen öyle biz de oyun çok kötü demiyoruz ama 10-12 yıldır aynı grafiği sunuyorlar bana göre iyi diyor millet adamlar da geliştirmeye gerek görmüyor
Beklenti: Gow.
Gerçek: Super mario 3D.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.