M&B: Bannerlord'un çıkmasına saatler kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman vuruş animasyonu görmemişsiniz normal👍
Görmediğimi nereden çıkardın? Farkettiysen bana göre dedim. Kişiden kişiye bu değişir. Sen beğenmedin diye aşırı kalitesiz olmuyor, ben beğendim diye aşırı kaliteli olmuyor.
 
Aynen öyle biz de oyun çok kötü demiyoruz ama 10-12 yıldır aynı grafiği sunuyorlar bana göre iyi diyor millet adamlar da geliştirmeye gerek görmüyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Grafik olarak beğenmiyorum oyunu tamam grafik değil oyunu iyi yapan ama biraz uğraşın be kardeşim. Dün bir videosunu izledim yine kör dövüşü gibi savaşlar. 2 grup karşı karşıya geliyor ondan sonra kim ne yapıyor belli değil. Kaç senedir oyun yapacaksın şu savaş sahneleri aynı. Yıllardır çıkmaması beklentiyi yükseltti ama çok bir şey beklemiyorum.
savaşta robotlar arabaya dönüşmüyor değil ki? Grafikler ilkel. Yani savaş animosyonları 3 oyundur berbat. Hoş ana karakterde de vuruş mekaniği iyi değil. Yani kılıç kalkan savaşı yapıyorsan ve 8 yıldan sonra oyun çıkarıyorsan vurduğunda biraz bir şeyler olsun karşıdaki adamda. Kafasından kırmızı boya dökülmüş gibi olmasın en azından.

Aynen katılıyorum, bir de sistem gereksinimlerine dalga geçermişçesine Ryzen 5 3600X/9600K işlemci, 1060 ekran kartı yazmışlar. Şaka gibi gerçekten. Özellikle sırf bu oyunu oynamak için ilerde sistem toplamak isteyenlere de üzüleceğim gerçekten, o tarz bir sistemin onda birini hak etmeyecek bir yapım oysaki, yazık. Bir de Türk yapımı bir oyunun Türkçe dil desteğinin olmaması da ayrı bir tartışma söz konusu, oraya hiç girmek istemiyorum bile.
 
Son düzenleme:
Ben oyunu Türkçe olmayacak yazısını görene kadar arkasındayım ama artık arkalarında bile değilim, alanlara şimdiden acıdım.
 
Kop.

Aynen öyle biz de oyun çok kötü demiyoruz ama 10-12 yıldır aynı grafiği sunuyorlar bana göre iyi diyor millet adamlar da geliştirmeye gerek görmüyor

Kardeşim 10 12 yıldır aynı grafiği sunuyor demişsin de nerenden salladın agam. Ayrıca oynanış gereği bu grafikten daha yükseğini koyamazlar çünkü bir mekanda 300 kişinin savaşması öyle basit bir optimizasyon işi değil. Total War değil bu M&B! Yıllardır M&B'nin rakibi bile çıkmadıysa bunun nedeni grafik değil oynanıştır. Her şeye tepeden bakmayın. Saygılar.
 
Hiç heyecanlanamıyorum çünkü adamlar içimdeki tüm heyecanı katlettiler.
Ha çıktı, ha çıkacak, kesin 2019'da çıkacak bu ay kesin çıkacak diye diye sonunu 30 Mart'a getirdiler yani bizde de heyecan kalmadı hayliyle.
Oyunun o kadar İzlenimini izledim ki artık sıfır Heyecan...
Çıksa da almayı pek düşünmüyorum, Türklerin yaptığı bir oyunda nasıl Türkçe dil desteği yok hayret.
Bi' de açıklama falan yapmışlar bununla ilgili, ya kardeşim sen bana ne anlatıyorsun ben oyuncuyum oyuncu! Senin o bahsettiğin şeylerden ne anlayayım ben...
Sonunda çıkan M&B:Bannerlord zaten fiyatı yaklaşık GTA 5'inki gibi olacağından ben pek almayı düşünmüyorum.
Bana BETA ürün anahtarını vermişlerdi oyunun, oyunu test etmek için 40 GB indirdim ve oyun AÇILMADI!
Ve bu sorunu yaşayan birçok kişi gördüm TaleWords forumunda.
Güncellemeyle gidereceklerini söylediler oyun çıktı hala bana verilen anahtarın hakkını kullanabilmiş değilim.
O yüzden Bannerlord'a karşı bayağı bir önyargım var.
 
Oyun konuşma ile falan ilerliyor sürekli. Bu yüzden hikayesi için oynuyor oynayan. Yoksa grafiğine kalsa isim yapması imkansızdı.

Sen ne anlatıyorsun? Oyun fanı olmana gerek yok gözün varsa açar bakarsın savaş namına grafik adına bir şey yapmadıklarına. 300 kişi bir yerde tepişiyor gibi görünüyor bütün savaşlar. Ben zaten yapmak kolay demedim, kolay da değil zaten. Ama 8 senedir ne yapıyor bu adamlar? Okuduğunu anlayamıyorsan cevap vermek zorunda değilsin yorumlara.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı