M&M çikolataları kilo aldırır mı?

mkeshnoda

Kilopat
Katılım
9 Haziran 2012
Mesajlar
465
Diyete başladım fakat kuzene M&M siparişi vermiştim. O da getirdi sağolsun. Benim merak ettiğim bununne kadar kilo aldırdığı.

Link : M&M'S® Nutrition

Sizden şimdi istediğim bu linkte yazanları Türkçeye çevirmeniz :) Orada yazanlar benim İngilizce seviyemi aşıyor. Diyet ile ilgili bir şeyler yazıyor orada neler yazdığını bilirsem ona göre tüketebilirim gündelik olarak :D

M&M bulmuşken vazgeçemem ama kilo almayıda göze alamam. Bunun için orantı kurmayı planlıyorum :D
 
Abi yazılanlarda bi numara yok, ürünü tanıtıyor işte açlığınızı çok iyi tutar vs vs... Sağdaki kalori, şeker, yağ değerleri 100 gr için sanırım. Abi bunu yiyerek kilo almak istemiyorsan haftada 1 kez abartmadan yiyeceksin. Ya da günde 1-2 tane yiyeceksin. 30 gr şeker çok. 240 kalori. Zaten günlük ihtiyacın 2000 kalori. 10 gr yağ var. İçindeki koruyucu maddeleri saymıyorum bile. İçinde bir ben yokum... Ben M&M o kadar beğenmiyorum bonibon'dan pek farkı yok yani. Skittlez daha güzel bence. ^^ Oreo severim ben.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı