M1 MacBook Air alınır mı?

kaganaltug

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Cümleten selamlar. Beni 5-6 yıl götürecek bir bilgisayar arayışındayım. Mümkünse özellikleri iyi bir cihaz arıyorum ve bunu da Mac kısmında almayı düşünüyorum. MacBook Air M1 16/256 modeli hoşuma gitti. Ancak yeni çıkan M4 Mac mini 16/256'nın M1 MacBook Air'den yaklaşık 8K daha uygun olması da düşündürdü biraz. Zeuslap bir taşınabilir monitör ve M4 Mac mini şeklinde bir setup da takriben 30 bin TL'ye varıyor. M1 MacBook Air ise 32 bin TL. Sizce bu ikisi arasından hangisi mantıklı? Güncellik açısından elbetteki Mac mini M4 ancak okula bilgisayar götürme konusunda da MacBook Air daha mantıklı geliyor. Çok ağır işlerle uğraşmıyorum. En fazla CapCut ve Photoshop kullanırım belki basit düzeyde.

Hala taş gibi, dediğin işleri sıkıntısız yapar ama ben yerinde olsam ikinci el alırdım. Çok daha uyguna gelecektir.

Hocam ikinci ele çok sıcak bakmıyor ailem fakat uzun yıllar götürür mü acaba o konuda arada kaldım.

Arada araştırma yapayım, ufak edit yapayım, Photoshop'a gireyim diyorsan 5 yıl daha sıkıntı çıkarmadan götürür. Şimdi alacak olsam M4 mini alırdım ben, evde kullanıyorum çünkü.

Arada araştırma yapayım, ufak edit yapayım, Photoshop'a gireyim diyorsan 5 yıl daha sıkıntı çıkarmadan götürür. Şimdi alacak olsam M4 mini alırdım ben, evde kullanıyorum çünkü.
Asıl kullanacağım kısım Safari hocam. Çok fazla ağır programlar kullanmıyorum. Belki dediğim gibi Capcut felan kullanırım. Kullandığım uygulamaların çoğunluğu web tabanlı zaten.

Asıl kullanacağım kısım Safari hocam. Çok fazla ağır programlar kullanmıyorum. Belki dediğim gibi CapCut falan kullanırım. Kullandığım uygulamaların çoğunluğu web tabanlı zaten.

Sırf Safari kullanırım diyorsan pili saymazsak 10 yıl da götürür. Benim geçimini az çok DJ likle sağlayan bir arkadaş var 2013 MacBook'la FL Studio kullanıyor sıkıntısız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı