Selamlar 24.09.2021 tarihinde Vatan Computer internet mağazasından Macbook Air M1 16GB 256GB Silver olan modeli aldım. Bahsettiğiniz aynı problemi ben de cihazın sol ön ayak kısmında yaşadım ama ben cihazı 3-4 gün sonra kullanmaya başladığım için biraz geç farkettim. Ayrıca son ses seviyelerinde hoparlörden cızırtı geliyordu rahatsız edici seviyede. Vatan'ı aradım, cihazda rastladığım problemleri ilettim ve herhangi bir mağazaya götürebileceğimi söylediler. 29.09.2021 tarihinde de götürdüm kısa bir kontrol ettiler ve cihazı genel merkeze yönlendireceklerini, oradan da Apple'ın kendi teknik servisine verileceğini ilettiler. Apple'ın teknik servisinden çıkacak karara göre iade yada değişim yapılacakmış ama bir sorun tespit edemezlerse cihazı aynen bana geri de gönderebilirlermiş. Bu süreçte yaklaşık 2-3 hafta içinde sonuçlanıyormuş. Bu problemlerden önce cihazı sadece çalışıyormu diye açıp kontrol ettiğimde garanti süresi fatura tarihimden önce başlamıştı, bu problemi de Apple ile görüşüp çözdük yani problem üstüne problem.
Ben açıkçası sıfır bir üründe bu kadar problem yaşadıktan sonra iade etmek istiyorum. Sizce durum ne olur iade alırlar mı? Neler yapabilirim fikirlerinizi almak istiyorum. Teşekkürler.
Ben açıkçası sıfır bir üründe bu kadar problem yaşadıktan sonra iade etmek istiyorum. Sizce durum ne olur iade alırlar mı? Neler yapabilirim fikirlerinizi almak istiyorum. Teşekkürler.