M1 MacBook vs Matebook D16

Kerem_KK

Decapat
Daha fazla  
Kuzenim avukatlık okuyor 3. senede şu an hem iş için hem de bir şeyler izlemelik bilgisayar arıyor. Bana kalsa ekran kartlı bilgisayar önercem ama hiç oyun oynamayan birisi kuzenim Apple istiyor dayım en mantıklisı neyse onu öner diyor bende karar veremedim arada marka disında fark yok. Telefonu falan da Apple o yönden sanırım daha mantıklı olur gibi geliyor ama M1 2020 yılında cıktığı için eski geliyor kararsız kaldım ne önersem. Net bütçesi yok ama ama bu fiyatlarda bir şeyler arıyorlar. Bir de 256 GB yeter mi Windows'taki gibi sistem 80-100 GB kaplıyor mu?
Linkler:

İkisi arasında MacBook alıp geçin derim üstüne ekosistemi genişler, taş gibi makine hala M1 ama bütçe ne kadar? 256 GB yeter mi sorusu bize değil alacak kişiye sorulmalı. Dosyaları kaç GB nereden bilelim? Ekstra olarak Windows dosyaları 80-100GB falan da alan kaplamıyor 30 küsur GB. macOS Sequoia ise 12 GB. Oyun oynamayan adama Gaming laptop önermeye de gerek yok.

Gerek batarya, gerek ekran, gerek istediğiniz ihtiyaçlara cevap verecek cihaz MacBook olur. Huawei de kötü cihaz değil fakat rakibi MacBook.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı