M14 alınır mı?

Makaleler
4
Merhaba arkadaşlar.
Samsung Galaxy A10 kullanıyorum. 2 sene önce 850₺'ye ikinci el kendi paramla almıştım. Telefonum zaten yavaş, bir de benim güvenlik obsesifliğim yüzünden arkada da Kaspersky çalıştırdığım için telefon acı çekiyor.
Ahizeden ses az geliyor, yol kenarlarında konuşamıyorum telefonla.
Yavaş şarj oluyor.
Yine de bu cihazın bile bataryası beni neredeyse 1 gün götürüyor.

Son birkaç aydır M14 görmeye başladım, ve gerçekten donanımı fiyatı bandında rakipsiz, üzerine One UI, Samsung kalitesi. Dangalak arayüzlü çinlilere para vermektense şu telefonu almak hayatın akıllılığı gibi geliyor bana. Babamın kartında çip para varmış, alınacak bir şey var mı dedi. Ben de telefon dedim, tamam söyle alalım dedi şaşırdım. Yıllardır babama teknolojik bir şey aldırmıyorum, şimdi de M14 hayalleri kurmaya başladım.

Sizce alınır mı? Minecraft, CoD Mobile 60 FPS stabil oynatır mı? 5 nm işlemci + 2 kat batarya ile beni 2 gün götürür mü?
Aynı fiyat bandında başka ne gibi alternatifler var? İşlemci ve GPU benim için en önemlisi, kamerayı da beğenmemişler ama ben sulu boya A10'dan geçeceğim için muhtemelen kamerayı beğenirim. Zaten internetten baktığım fotoğraflarda gayet güzel çekiyor. Gerçekten telefon ihtiyacı olan birisi için israfa kaçmaz değil mi? Sonuçta üniversiteye geçeceğim, A10 ile üniversitede yaşayabilmem imkansız diye düşünüyorum. İsrafa kaçmaz değil mi bu telefonu aldırmam babama?
Telefonum iş görüyor ama hem yavaş hem telefonla konuşamıyorum. Üstelik mobil oyunlar çok hoşuma gidiyor, oyun da oynatmıyor adamakıllı a10.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar.
Samsung Galaxy A10 kullanıyorum. 2 sene önce 850₺'ye ikinci el kendi paramla almıştım. Telefonum zaten yavaş, bir de benim güvenlik obsesifliğim yüzünden arkada da Kaspersky çalıştırdığım için telefon acı çekiyor.
Ahizeden ses az geliyor, yol kenarlarında konuşamıyorum telefonla.
Yavaş şarj oluyor.
Yine de bu cihazın bile bataryası beni neredeyse 1 gün götürüyor.

Son birkaç aydır M14 görmeye başladım, ve gerçekten donanımı fiyatı bandında rakipsiz, üzerine One UI, Samsung kalitesi. Dangalak arayüzlü çinlilere para vermektense şu telefonu almak hayatın akıllılığı gibi geliyor bana. Babamın kartında çip para varmış, alınacak bir şey var mı dedi. Ben de telefon dedim, tamam söyle alalım dedi şaşırdım. Yıllardır babama teknolojik bir şey aldırmıyorum, şimdi de M14 hayalleri kurmaya başladım.

Sizce alınır mı? Minecraft, CoD Mobile 60 FPS stabil oynatır mı? 5 nm işlemci + 2 kat batarya ile beni 2 gün götürür mü?
Aynı fiyat bandında başka ne gibi alternatifler var? İşlemci ve GPU benim için en önemlisi, kamerayı da beğenmemişler ama ben sulu boya A10'dan geçeceğim için muhtemelen kamerayı beğenirim. Zaten internetten baktığım fotoğraflarda gayet güzel çekiyor. Gerçekten telefon ihtiyacı olan birisi için israfa kaçmaz değil mi? Sonuçta üniversiteye geçeceğim, A10 ile üniversitede yaşayabilmem imkansız diye düşünüyorum. İsrafa kaçmaz değil mi bu telefonu aldırmam babama?
Telefonum iş görüyor ama hem yavaş hem telefonla konuşamıyorum. Üstelik mobil oyunlar çok hoşuma gidiyor, oyun da oynatmıyor adamakıllı a10.

Fiyatı ne hocam.

12K civarında satılan Xiaomi'lerden iyi cihazdır.
Eksi yönleri.
AMOLED olmaması.
90 Hz.
4 GB ama One UI için fazlasıyla yeterli.
90HZ dezavantaj mı? Şahsen bir telefon için çok çok yeterli bir değer, özellikle bütçe amaçlı üretilmiş bir telefon için. Bu benim için sorun değil, 4GB RAM de benim için yeter, 2GB RAM'e sahip A10 kullandım senelerce, şuan 3GB RAM'e sahip TAB A8 kullanıyorum; o bile benim için yeterli.
Amoled olması daha iyi olurdu fakat fiyatı yüksek olurdu, PLS de şahsen güzel; A10'un ekranını beğeniyorum.

Fiyatı ne hocam.
6K-6.5K

90Hz dezavantaj mı? Şahsen bir telefon için çok çok yeterli bir değer, özellikle bütçe amaçlı üretilmiş bir telefon için. Bu benim için sorun değil, 4 GB RAM de benim için yeter, 2 GB RAM'e sahip A10 kullandım senelerce, şu an 3GB RAM'e sahip Tab A8 kullanıyorum; o bile benim için yeterli.
AMOLED olması daha iyi olurdu fakat fiyatı yüksek olurdu, pls de şahsen güzel; A10'un ekranını beğeniyorum.

6k-6.5k

Ben o paraya OnePlus 7T veya OnePlus 8 alırdım. İnceleme videolarına falan bak M14 fark atarlar.

Hızlı şarj yok sanırım, dolması uzun sürer o bataryanın.
15W destekliyormuş, 7040 mAH TAB A8'im bile hızlı şarj açıkken bence hızlı şarj oluyor. O da 15W. Ki telefonu gece takarım ben şarja. Şöyle bir durum da var ben hızlı şarjda kullanmam telefonu.

Ben o paraya OnePlus 7T veya OnePlus 8 alırdım. İnceleme videolarına falan bak M14 fark atarlar.
Sıfır olmak zorunda, Chip para mı ne varmış babamın kartında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı