M2 İşlemcili MacBook Air Duyuruldu! İşte Özellikleri ve Fiyatı

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
53.520
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
2022 MacBook Air Özellikleri

WWDC 2022 etkinliğinde duyurulan Apple M2 işlemcisinden gücünü alan 2022 model MacBook Air tanıtıldı. Peki, 2022 MacBook Air özellikleri ve fiyatı nasıl? İşte cevabı. 2022 MacBook Air Özellikleri Yeni MacBook Air başta da belirttiğimiz gibi M2 işlemcisini kullanıyor. Tek parça gövde tasarımı, çentikli daha parlak ekran, Starlight ve Midnight gibi yeni renk seçenekleri, MagSafe şarj, […]

Devamı: M2 İşlemcili MacBook Air Duyuruldu! İşte Özellikleri ve Fiyatı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
1200 dolar civarındaymış. Asgari ücretli ve kenara 3-5 bir şeyler atarak birikim yapan bir Amerikalı veya Avrupa'lı kendisini zorlamadan gidip bunu alacak, benim bunu almak için yemeden içmeden aylarca çalışmam gerekiyor. Ufak ufak biriktireyim desen 25 binlerden 30-35 binlere fırlayacak, almak iyice imkansız olacak. Nasıl bir simülasyondayız be arkadaş.
 
Bu laptoplar tam olarak ne işe yarıyor ? Oyun oynanmaz, fare takılmaz. Oturup bununla çizim, tasarım da yapacak değilsin kısıtlı uygulama desteği var. Webde dolaşmaya telefon zaten yetiyor.
Bu laptop olmadan şu işi yapamıyorum denilen ne var tam olarak ? Meraktan soruyorum. Bunu Starbucks'da kablosuz masaya koyup touch ped'ini parmaklamak dışında hangi alanda kullanmaya yarıyor bu alet ?
 
Bu laptoplar tam olarak ne işe yarıyor? Oyun oynanmaz, fare takılmaz. Oturup bununla çizim, tasarım da yapacak değilsin kısıtlı uygulama desteği var. Webde dolaşmaya telefon zaten yetiyor.
Bu laptop olmadan şu işi yapamıyorum denilen ne var tam olarak? Meraktan soruyorum. Bunu Starbucks'da kablosuz masaya koyup touch Ped'ini parmaklamak dışında hangi alanda kullanmaya yarıyor bu alet?
Oyun oynanıyor fakat her oyun oynanmıyor, fare takılıyor, ciddi bir batarya süresi var ve çok hafif. Blender açıp modelleme yaptığım ve After Effects'te editlediğim videoları sonrasında Media encoder ile render aldığım zamanlar oldu. Bölümdekiler okula kütük gibi Gaming laptop getirip şarjı %20'ye düşünce performans moduna geçiş yapmasın diye priz peşinde koşarken benim böyle bir sorunum bile yoktu. Eğer sırf Starbucks'a gidip hava atmak için bunları gerçekten alan varsa onların aklından şüphe duymak lazım.

Ayrıca fare takmanıza gerek yok. Touch Pad'i normal laptoplardaki gibi dümdüz bir touch pad değil. Tamamen mouse kullanmadan bir şeyler yapabilmeniz için tasarlanmış bir sürü kombinasyonu bulunan bir touch pad.

Eğer Mac, iPad ve iPhone üçlüsünden herhangi ikisine sahipseniz ortaklaşa olarak çok iyi çalışıyorlar. Eğer çevrenizde başka Apple kullanıcıları varsa onlarla beraber bir şeyler yapabileceğiniz ekstra özellikler açıklandı.

Kısacası işlevsel olan taraflarını görmek isteyen görüyor. Benim asıl istediğim okula Gaming laptop tarzında bir laptop ile gitmemek, bu laptop ile birkaç tane oyun oynayabilmek ve bataryasının iyi olmasıydı. Ucuzken aldım ve fazlasıyla işimi görüyor.
 

Geri
Yukarı