M2 SSD Tavsiyeleri

• Konuyu başlatan Silinen üye 294212
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 1.515
841 TL Günün fırsatı olarak şuna da bir bakın:

Normal SSD'nin artıları nedir? Soğutma performansı ve stabil çalışma performansı daha iyi mi?

Bunu asla önermem. Ön belleği bile yok ve ömrü çok kısa.
Normal SSD'nin artıları nedir? Soğutma performansı ve stabil çalışma performansı daha iyi mi?
Ömrü çok kısa değil de bütçe varsa EVO ve PRO almak daha iyi olacaktır. Bütçe meselesi. Şurda incelemesi var:

Ömrü çok kısa değil de bütçe varsa EVO ve PRO almak daha iyi olacaktır. Bütçe meselesi. Şurda incelemesi var:
360TDW garanti veriliyor. 600TDW olan Evo modele göre çok daha kısa. Bir de 1200TDW olan Pro modeli saymıyorum bile.

Samsung ya da Seagate alabilirsiniz. Seagate ve Sabrent gen4 modelleri var. Ben olsam Türkiyeden almam. amazon.com üzerinden alın. Daha ekonomik. Ben şunu aldım.

Bu kadar büyük depolamaya SDD de gerçekten ihtiyacınız va mı? Yani Samsung iyidir hoştur da pahalıdır da.

Şu anda sahip olduğum oyunların toplamı 600 GB yapıyor. RDR2 aldım henüz kurmadım onu kurduktan sonra bir kaç oyunun da çıkmasını bekliyorum. Mecburen silip yüklemem bile gerekicek. :)

Online olmayan, single player, hikaye tabanlı oyunları SDD ye yüklemenize gerek yok.

League of Legends
Call of Duty Modern Warfare
Counter-Strike Global Offensive
Brawlhalla
Forza Horizon 4
Tom Clancy's The Division 2
FIFA 20
Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Hepsini online olarak oynuyorum. Hikaye modu tarzı olan oyunları çok fazla oynamıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı