M5A97 LE R2.0 Mavi Ekran sorunu

Hmzy

Hectopat
Başlık biraz saçma olabilir arkadaşlar ama technopat ailesinden yardım istiyorum. Sorunum şu bilgisayarım donuyor, mavi ekran veriyor, ekran kartım dışında sistemim iyi olmasına rağmen oyunlarda durduk yere kasma yaşıyorum hem de kasma yaşadığım oyunlar üst düzey oyunlar değil mesela LoL.
HDD Tune ile tarama yaptım birinde %90 civarı kırmızı iken ikinci taramamda tamamen yeşildi. Size atabileceğim dosyalar var mı? Sorunun ne olduğunu söylemeniz için. Bunları yaptıktan sonra sizce kasa içinde sorunlarım olabilir mi? Kasa içine nasıl bir müdahale etmemi önerirsiniz? Yardımlarınızı bekliyorum.. :)
Sistemim ise şu şekilde;
  • AMD FX8320
  • M5A97 le r2.0
  • 4GB Gskill 1600 mhz ram
  • Asus GT630 ekran kartı
  • Hyper TX3 Evo fan
  • WD 1TB HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
Oh hele şükür cezam bitti. Oyun kartı olmadığını biliyorum fakat lol gibi bir oyunda kasmaması gerek. Arkadaşım celeron işlemcide bile high oynuyor 150 fps alıyor. Minidump dosyalarına gelecek olursak. Mavi ekran almama rağmen öyle bir klasör yok. Memoryde de yok. Bir de sürekli bilgisayar kitlendikten sonra reset attığım zaman reboot system ekranı geliyor. HDD mi görmüyor bilgisayarım. Oyundan ziyade her şeyde kasmaya başladı dosya açarken bile çok kasıyor. Mavi ekranla mı ilgili bilmiyorum sürekli bilgisayarı açtığımda internetim yok ünlem işareti çıkıyor reset attığımda düzeliyor. Bir de attığınız yanıtlar bildirim olarak gelmiyor bazen geliyor bazen gelmiyor bunun sebebini de söylerseniz sevinirim.
Yardımlarınızı bekliyorum..

Son düzenleme:
CCleaner kullanıyordum. Tamam şu andan itibaren kullanmıyorum fakat HD Tune ile taradığımda bir taramamda tamamen yeşil çıktı diğerinde ise tamamen kırmızı sorun sizce ne olabilir?

1kYBOA.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı