M5A97 VS F2A85-V

deirseir

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Son düzenleyen: Moderatör:
  1. İkisi birbirinden çok farklı kategorilerde anakartlar. Birisi AM3+ soket diğeri FM2 soket.
  2. İnternete özel indirimler sadece internet alışverişlerinde geçerlidir.
  3. 80+ PSU'lar daha verimlidir, örnek olarak; 80+ 750 watt PSU 12 V üzerinden 744 watt verirken 80+ olmayan 650 watt verir. :)

Hocam çok sağ olun peki bu sistem nasıl? Yani alacağım da hafta sonu. Düşürmek istediğim bir donanım yok + 80TL T4 işlemci fanı ekleyeceğim. 600W yeteli olur mu?

Bu sistem:
a.png

80 plus olayını şöylede anlatmak isterim. Mesela güç kaynağın 100 watt için prizden 150 watt çekiyor. 80+ Plus olduğu zaman 100 watt için prizden 110 watt çekiyor. Örnek verdim kesin değerler değil bunlar.

80 plus olayını şöylede anlatmak isterim. Mesela güç kaynağın 100 watt için prizden 150 watt çekiyor. 80+ Plus olduğu zaman 100 watt için prizden 110 watt çekiyor. Örnek verdim kesin değerler değil bunlar.
Faturaya yansır mı bu peki?

@deirseir elbette faturaya yansır. Ben var olan sistemime almayı düşünüyorum. Şöyle bir örnek vereyim tanıdığım bir internet cafe sahibi bilgisayarlarının hepsine 80 plus ile değiştirdi. Baya bir tasarruf ediyor şuanda.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı