Bunu işverene sorarsanız daha doğru cevap alırsınız.19 Haziran'da yani pazartesi başlayacağım bir iş var, maaş 5 Temmuz'da ödenecek yani işe başladıktan 16 gün sonra. Ben maaş ödenince işten çıkarsam ne olur?
İşverene sorarsa 2 hafta için mi gireceksin der gönderir. Maaşı aldıktan sonra kafe tarzı yerlerse memelekete gideceğiz tarzı bişeyler dersin çıkarsın. Sonuçta maaşı almışsın kimse seni zorla tutamaz. Sözleşme falan imzaladıysanız orası ayrı.Bunu işverene sorarsanız daha doğru cevap alırsınız.
İşverene sorarsa 2 hafta için mi gireceksin der gönderir. Maaşı aldıktan sonra kafe tarzı yerlerse memelekete gideceğiz tarzı bir şeyler dersin çıkarsın. Sonuçta maaşı almışsın kimse seni zorla tutamaz. Sözleşme falan imzaladıysanız orası ayrı.
Onu konuşmanız lazım. 5 temmuz'da ben yarım maaş alacak mıyım para ihtiyacım var de. Eğer sana 1.5 ay sonra yani ağustos başında maaş vereyim derse girmezsin. Eğer yarım maaşı 5 temmuz'da vercem derse girersin.Zorla mı tutacak hocam sözleşme olsa ne? Benim merak ettiğim şu, maaşın yarısını ver falan der mi?
Zorla mı tutacak hocam sözleşme olsa ne?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.