Mac mini M4 alınır mı?

Yeterli olmaz diyorlardı yoksa evet, soğutma olduğu tasarımda bile belli oluyor.

Bence Mac mini evde normalde kullanılabilecek bir cihaz ama kullanıma göre değişir.
Şirkette Mac Studio ya da Mac Pro kullanmak daha mantıklı geliyor özellikle Mac Pro daha uyumlu olur şirkete. Mac mini bir şirkette çalışan için kasayı evden işe taşımak gibi bir işe yarar bence.
Bilemiyorum, o paraya 4060 sistem dizilebilir.

Ben evde kullanıcam
(şirket muhabbeti nasıl açıldı bilmiyorum)
alırsam m4 mü m4 pro mu alayım onda daha çok kararsız kaldım diyebilirim
Oyun için değil de render için Pro olanı alınabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aşırı fark var renderda.

Oyun için değil de render için Pro olanı alınabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aşırı fark var renderda.

Direk genel anlamda fark var aslında.
Tabii ki de M4 Pro'nun M4'ten daha gelişmiş olmasından kaynaklı.
Her şeyde daha iyi performans versin isteyen için seçilebilecek bir şey bence.
Zaten alırsam sırf oyun için almayacağım (zaten sırf oyun için alınsa bile oyun destekleri veya başka şeylerdir uğraşmanız gerekiyor) zaten oynadığım oyunlarda Mac (Silikon işlemci) destekleri var bu yüzden bir fark olmayacak benim için.
Uygun fiyatlı olması da(Pro modeli bile ortalama MacBook fiyatından normal olarak ucuz) bana bir seçenek oldu.

En kötü ihtimal değerine yakın 2. elde satarsınız 1-2 sene sonra.
Bilmiyorum belki uzun süre götürebilir.
Performansının iyi olduğu her yerde söyleniyor ama ilerisi için ne denebilir bilmiyorum.
Genel olarak eski Mac Mini'lere de iyi deniyordu insanlar yeni yeni bu yeni M4 olan çıkınca genellikle sattılar ve yenisini aldılar.
ve ayrıca bu yeni Mac Mini'nin devrim olduğunu söyleyenler de var. Tartışılır orası.

Son düzenleme:
Benim bir tanıdığım tanıdığı bir mühendise sormuş. "Mac mini ısınma problemi yapar." demiş.
Pek inanamadım da buraya sormak istedim.
M1 mac mini'den yazıyorum şuan 3 farklı tarayıcıda 30-40 sekme + photoshop + bir kaç uygulama açık 28 derece'de çalışıyor. Üstelik bu cihazın soğutma alt yapısı iyi bile değil kıytırık bir fanı var sadece. M4 mini'de soğutmaya önem verilmiş ve m1 miniden çok daha iyidir. Sizin tanıdığın tanıdığı kaldırım mühendisimiydi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı