Mac OS X High Sierra VMware bir dakika kaldı yazısında takıldı

Hayır aga, işlemcindeki IGPU'yu kullanmaya devam ediyorsun. NVIDIA optimus teknolojisi sebebiyle zaten MacOS'ta devre dışı kalıyor. O SSD ile şansın yok, anca ek bir diskin olması lazım.

Almayı düşünüyorum zaten M.2 ile +8 GB RAM.

1. aşamada mı (yani Recoveryos'in olduğu ekran) yoksa 2. aşamada mı "1 dakika kaldı." yazısında kalıyorsunuz?

Aga sana şöyle söyleyeyim şimdi biz diski sil dedik kuruluma başladık.
Sonra yükleme %99a kadar geliyor sonra bir dakika kaldı yazıyor, heh işte oradayım ben.
Tabii şimdi kapattım sanal makineyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aga sana şöyle söyleyeyim şimdi biz diski sil dedik kuruluma başladık.
Sonra yükleme %99a kadar geliyor sonra bir dakika kaldı yazıyor, heh işte oradayım ben.
Tabii şimdi kapattım sanal makineyi.
Diski silmek dediğinize göre muhtemelen 1. aşamadan bahsediyorsunuz. VMware'ın kullanabildiğiniz en güncel sürümünü kullanmayı deneyin. Onun dışında o ekranda biraz daha beklemeyi deneyin.

Diski silmek dediğinize göre muhtemelen 1. aşamadan bahsediyorsunuz. VMware'ın kullanabildiğiniz en güncel sürümünü kullanmayı deneyin. Onun dışında o ekranda biraz daha beklemeyi deneyin.
Aga sildim diski sonra disk silinmesi tamamlandı Disk İzlencesi'nden çıktım.
"macOS yeniden yükle" dedim kabul ettim kurulum başladı orda çubuk sona kadar geliyor.
Sonradan takılıyor yukarda anlattığım gibi.

Aga sildim diski sonra disk silinmesi tamamlandı Disk İzlencesi'nden çıktım.
"macOS yeniden yükle" dedim kabul ettim kurulum başladı orda çubuk sona kadar geliyor.
Sonradan takılıyor yukarda anlattığım gibi.
Biraz beklemeyi deneyin (1 saat gibi). Eğer hala çalışmaz ise VMware'in daha yeni bir sürümünü kullanmayı deneyin (tabii eğer varsa).

Biraz beklemeyi deneyin (1 saat gibi). Eğer hala çalışmaz ise VMware'in daha yeni bir sürümünü kullanmayı deneyin (tabii eğer varsa).
Son sürüm kullanıyorum 1, 1.5 saat bekledim ama bi' gelişme olmadı kapattım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı