MacBook 2019 8 GB RAM vs 2016 16 GB RAM

Tunolii

Hectopat
MacBook Pro almayi dusunuyorum ama hangi RAM'i almam gerektigine karar veremedim.

Yapacagim isler:
Yazilim.
Kodlama.
Etik hackerlik.
Edit.

8 GB olana gucum yetiyor 2019 model, 2016 model olan 16 GB var. Bu yapacagim islerde 8 GB RAM yeterli olur mu yoksa 2016 olan 16 GB olani mi almalıyım? Sifirdan basliyicagim o islere.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci ikisinde de aynı mı? Programlara göre RAM oranı değişir kullanımı bilmeden bir şey diyemeyiz. 2019 model tabii ki daha gelişmiş olur. MacBook'larda boş RAM slotu falan oluyor mu onu bilmiyorum ek olarak RAM satın alabilirsiniz. Çok pahalı bir şey değil zaten Apple'ın özel kullandığı bir RAM yoksa. 250-300'e de 8 GB RAM bulabilirsiniz.

Cidden en düşüğü 11 bin lira. O fiyata çok daha iyi laptoplar var. Masaüstü toplayın demeyeceğim laptop kullanım olarak her zaman daha iyidir. Ama MacBook'lar da çok pahalı daha iyi sistemler varken.
Ben şuan Monster kullanıyorum ve Hackintosh kurulu. Arkadaşın alacağı Macbook cihazından muhtemelen daha performanslıdır :D

Ben şuan Monster kullanıyorum ve Hackintosh kurulu. Arkadaşın alacağı Macbook cihazından muhtemelen daha performanslıdır :D
Tabii öyledir. Turboda 3.9 GHz işlemci biraz kafamı karıştırdı da normal değeri 1.4müş. Sürekli turboda kullanmak da ne kadar sağlıklı tartışılır yoksa 1.4 GHz yetmez. Benim 5 yıllık c*sper laptopum bile 2.60 GHz turboda 3.10

Tabii öyledir. Turboda 3.9 GHz işlemci biraz kafamı karıştırdı da normal değeri 1.4müş. Sürekli turboda kullanmak da ne kadar sağlıklı tartışılır yoksa 1.4 GHz yetmez. Benim 5 yıllık c*sper laptopum bile 2.60 GHz turboda 3.10
Hangi işlemciden bahsediyorsun hocam?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı