MacBook Air M1 alınır mı?

1gorkems

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i5 13400F - asus 3060 ti - 16gb ram - 500gb ssd
Meslek
Öğrenci
İyi sosyaller, evde kullanım için basit işler yapmak üzerine bir laptop almak istiyorum MacBook Air mi almalıyım yoksa Windows cihaz mı almalıyım tam karar veremedim. MacBook'un gündelik basit işler yapmak icin daha iyi oldugunu düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler...

İyi sosyaller, evde kullanım için basit işler yapmak üzerine bir laptop almak istiyorum MacBook Air mi almalıyım yoksa Windows cihaz mı almalıyım tam karar veremedim. MacBook'un gündelik basit işler yapmak icin daha iyi oldugunu düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler...
Bana kalsa Huawei laptoplar daha iyi.Bir ram ya da ssd yükseltmek için gereksiz paralar alıyorlar.

Bana kalsa Huawei laptoplar daha iyi. Bir RAM ya da SSD yükseltmek için gereksiz paralar alıyorlar.

Yükseltmeye ihtiyacım olmaz diye düşünüyorum sonuçta iPhone alıyosun 6-7 sene rahat rahat kullanabiliyosun herhalde bilgisayarları da öyledir :):):):)

Gündelik işler için çok daha konforlu evet. Ama M1 Air sıfır fiyatını hak eden bir cihaz değil. İkinci el alınabilir.
hocam taksitle alacağım için 2. el alabileceğimi sanmıyorum :(

Yükseltmeye ihtiyacım olmaz diye düşünüyorum sonuçta iPhone alıyosun 6-7 sene rahat rahat kullanabiliyosun herhalde bilgisayarları da öyledir :):):):)

hocam taksitle alacağım için 2. el alabileceğimi sanmıyorum :(
Hocam ram 8gb ve 256 gb ssd günümüz şartlarında ne kadar yeterli orası tartışılır.Bana kalsa günümüz için artık en az 16gb ram ve 500gb ssd.Tabi kişisel tercih yinede siz bilirsiniz.

Hocam RAM 8 GB ve 256 GB SSD günümüz şartlarında ne kadar yeterli orası tartışılır. Bana kalsa günümüz için artık en az 16 GB RAM ve 500GB SSD. Tabii kişisel tercih yine de siz bilirsiniz.

Haklısın hocam Chrome da 5 sekme açıyosun 6-7GB RAM yiyor :) teşekkürler.

Silikon işlemcili mac kullanmayan insanlar kesinlikle yorum yapmamalı.

M1 Macbook Air hala çok güçlü ve alınabilir cihazlardır. Birgün şarjı gidiyor ayrıca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı