MacBook Air M1 ne kadar ısınıyor?

:D peki saolun o zaman artık Pro'yu kesinleştirdim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

M1 mimarisinde çalışan MacBook Air'ler kullanıcı deneyimine yansıyacak şekilde ısınmıyor.

Ne kadar ısındığını bilmiyorum ama ısınıyor alınmaz cümlelerini birlikte kurmanın da bilgim yok ama fikrim var örneği olduğu sanıyorum.

@erenspurs eğer yapacağınız işlere uygun olduğunu düşünüyorsanız ısınmasını dert etmeden M1 mimarisine sahip cihaz alabilirsiniz.
Hocam ısınmamak için ciddi frekans düşüşleri yaşıyorsunuz yani M1 performansı alamıyorsunuz zaten.

Bence M1 için bir süre daha beklenmeli. Çünkü kullanacağınız programlarda çökmeler vesaire yaşayabilirsiniz. M1'e özel optimize bir şekilde programlar güncellendiğinde almanızı tavsiye ederim. Soğutma olarak pasif olması gözünüzü korkutmasın. Günlük kullanımda diğer Macbooklar seviyesinde. Oyun veya Adobe gibi işlemlerde de en fazla 80 dereceleri görüyordu benim izlediğim videolarda. Bu da kabul edilebilir.

Air ve Pro arasında fiyat dışında kullanış açısından nasıl farklar var baktımda tam anlayamadım boyut olarak ağırlık taşıma olarak

M1 çipli Macbook Air kullanmayan herkes ısındığını söylemiş. İlginç.
Evet çünkü İntel işlemciler normalde bile ısınırken Apple işlemciyi pasif soğutmaya çalıştı, fan da kasayı soğutuyordu :D
1615832048322.png

( 2020 İntel Macbook Air )
Fotoğrafta da görüleceği gibi ortadaki heatsinkin altında işlemci var, fan ile bağlantısı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı