MacBook Air kullanicisi olarak soyluyorum, bilgisayari 2 aydir PS AI ve internet geziminde kullandim. Bilgisayar 2 ayda en fazla 4 kere falan hissedilebilecek isiya ulasti ve bu isinma yine cok ciddi bir isinma degil hafif derecelerdeydi. PS de aşırı yuklu isler yaptığımi soyleyebilirim, en yuklu ve agir sekilde kullandim. Ayni anda arkada muzik, Safari sekmeleri de mevcuttu. Bilgisayar isindiginda programdan atma ya da donma sorunu asla yasamadi bu birkaç seferlik isinmada sadece yavasladi. Fakat bu yavaslama islemin en fazla 5-10 saniyede etkiliyor. Kullanmayan herkesin isinmada bu kadar emin olmasina sasirdim. Bilgisayarin isinmadan kapanacak olmasi bir kullanici olarak imkansiz duruyor. YouTube da eger karsilastirma videolarida izlerseniz 16 inc son model MacBook Pro'yu bile geride biraktigini gorebilirsiniz. Bu bilgisayar bu butceye alinabilecek en iyi bilgisayar, hatta fiyat performansin otesinde diyebiliriz. Eger gunluk kullanim derseniz 12 saat ekran parlakligi yarilarda rahatca dizi film izletebildigini soyleyebilirim. Guncellemeler her gecen gun daha iyi ustune katarak geliyor diyebiliriz.