Düzenli olarak Photoshop ve Illustrator kullanan biri olarak söylüyorum. 1,5 saatten fazla çalışınca ısınmaya başlıyor ama kesinlikle abartılacak bir sevieyede değil.Ürün ısınıyor mu?
Düzenli olarak Photoshop ve Illustrator kullanan biri olarak söylüyorum. 1,5 saatten fazla çalışınca ısınmaya başlıyor ama kesinlikle abartılacak bir sevieyede değil.Ürün ısınıyor mu?
Teşekkür ederim hocam. İçimi rahatlattınız.Düzenli olarak Photoshop ve Illustrator kullanan biri olarak söylüyorum. 1,5 saatten fazla çalışınca ısınmaya başlıyor ama kesinlikle abartılacak bir sevieyede değil.
Hocam peki hub olarak ne kullanıyorsunuz ya da kullanıyor musunuz? @erenforsakeNDüzenli olarak Photoshop ve Illustrator kullanan biri olarak söylüyorum. 1,5 saatten fazla çalışınca ısınmaya başlıyor ama kesinlikle abartılacak bir sevieyede değil.
Hub olarak bunu kullanıyorum şu ana kadar da hiç bir sıkıntı görmedim.Teşekkür ederim hocam. İçimi rahatlattınız.
Hocam peki hub olarak ne kullanıyorsunuz ya da kullanıyor musunuz? @erenforsakeN
Teşekkür ederim hocam.Hub olarak bunu kullanıyorum şu ana kadar da hiç bir sıkıntı görmedim.
Günlük kullanımda çok çok az ısınıyor, yatakta falan kullanırken rahatlık sağlıyor. Yalnızca oyun oynarken 5-10 dakikadan sonra ısındığını hissettim, o da normal zaten. Eskiden kullandığım 2015 Pro modeli internetten video izlerken bile ısınıp fan açıyordu, ona göre çok iyi diyebilirim.Ürün ısınıyor mu?
Oyun oynarsan evet her bilgisayar gibi, ama gündelik işlerde hiç ısınmıyor. Ancak kimilerinde sol ayağının diğerlerinden daha alçak olduğu söyleniyor, bende öyle bir durum yok ve bazı frekanslarda hoparlör cızırtı yapıyordu yazılım güncellemesi ile bayağı bir azaldı bu durum.Ürün ısınıyor mu?
Günlük kullanımda çok çok az ısınıyor, yatakta falan kullanırken rahatlık sağlıyor. Yalnızca oyun oynarken 5-10 dakikadan sonra ısındığını hissettim, o da normal zaten. Eskiden kullandığım 2015 Pro modeli internetten video izlerken bile ısınıp fan açıyordu, ona göre çok iyi diyebilirim.
Cevaplarınız için teşekkür ederim oyun oynamıyacağım. Peki usb hub olarak ne kullanıyorsunuz.Oyun oynarsan evet her bilgisayar gibi, ama gündelik işlerde hiç ısınmıyor. Ancak kimilerinde sol ayağının diğerlerinden daha alçak olduğu söyleniyor, bende öyle bir durum yok ve bazı frekanslarda hoparlör cızırtı yapıyordu yazılım güncellemesi ile bayağı bir azaldı bu durum.
Bu ürünü 150 liraya düştüğünde Amazon'dan aldım, çok kaliteli olmasa da işimi görüyor. Ben ucuza bulduğum için aldım tabi, Ugreen veya Baesus gibi markalar daha güvenilir diyebilirim.Cevaplarınız için teşekkür ederim oyun oynamıyacağım. Peki usb hub olarak ne kullanıyorsunuz.
Teşekkür ederim hocam.Bu ürünü 150 liraya düştüğünde Amazon'dan aldım, çok kaliteli olmasa da işimi görüyor. Ben ucuza bulduğum için aldım tabi, Ugreen veya Baesus gibi markalar daha güvenilir diyebilirim.
MCDodo 10 in 1 kullanıyorum, USB 3.0'da sadece internet paylaşırken kesinti oluyor ama 2.0larda herhanbi bir sıkıntı yok. Kullanırken şarjı hissedilir derecede azaltıyor ve çok ısınıyor. Kullanma sebebim girişlerinin çeşitliliği ve hepsinin aynı anda çalıştırılabilmesi.Teşekkür ederim hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.