MacBook Air ve iPhone 11 alınır mı?

bethyybethh

Decapat
Katılım
1 Aralık 2021
Mesajlar
58
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
İkisi toplam 25 gibi bir miktara geliyor. Sizce değer mi? Bu kadar parayı gözden çıkarmalı mıyım yoksa daha uygunlarına mı göz atayım, tavsiyeniz nedir? Genellikle iş, günlük işler, okul, yazılım için kullanacağım. Birkaç yıl götürmesini ve değer kaybetmemesini, çok zarar ettirmeyecek şekilde satılabilmesini istiyorum. Önerdiğiniz başka model varsa onu da söyleyebilirsiniz.
 
"Birkaç yıl götürmesini ve değer kaybetmemesini, çok zarar ettirmeyecek şekilde satılabilmesini istiyorum" Bu saydığınız ürünleri şu dakikadan sonra her almadığınız hafta ve ay pişman olacağınıza emin olabilirsiniz. Bence geç kalmadan alın çünkü ben 1 hafta bekledim diye 8.000tl lik telefona 13.000tl Vermek durumunda kaldım.
 
"Bence" o kadar para verilmez bir şey olur su dökülür, düşürürüm diye kaygılanarak kullanamazdım. Çünkü ucuz bir şey değil. Kaldı ki sizin yapacağınız işler daha düşük fiyatlı laptoplar mevcut.
 
Alınır Apple alıp özellikle telefon tarafında TL bazında değer kaybı yaşayanı asla görmedim.
 
Değer. Mis gibi ekosistem.
 
"Bence" o kadar para verilmez bir şey olur su dökülür, düşürürüm diye kaygılanarak kullanamazdım. Çünkü ucuz bir şey değil. Kaldı ki sizin yapacağınız işler daha düşük fiyatlı laptoplar mevcut.

Bu kadar sakar olduğunu düşünüyorsan cihazın yanında yemezsin içmezsin olur biter.
 
Son düzenleme:
Elbet ucuza performans açısından daha iyi alternatifler vardır. Ama Apple ekosistemi çok avantajlı. Ayrıca birkaç yılı götürmesini ve değer kaybı yaşamamalarını istemişsin.

iPhone cihazlar Androidlere kıyasla çok daha fazla destek alıyor. 2021'de hâlâ iPhone 6/7 kullanan arkadaşlarım var. Pil ve depolama dışında çok şikayetleri de yok.

Değer kaybı açısından ise için rahat olsun. Apple, ikinci elde eli en güçlü cihazları üretiyor. Aldığın şeyleri ikinci elde iyi fiyata rahat satarsın.

Kısaca vereceğin para seni çok zora sokmayacaksa bahsettiğin ikili alınır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı