MacBook alınır mı?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar arkadaşlar. Benim Dell bir laptopum var zamanında almıştım işte i3 8th normal bir laptop bunu verip yeni bir M.2 almayı planlıyorum da acaba bu şekil mi yapsam yoksa Gaming laptop mu alsam arada kaldım. M.2 alırsam benim eski cihazı da alacaklar güzel paraya vereceğim ama laptopta yapacak işlemlerim edit, render, müzik, mix vs. ve Adobe programlar vs olacak oyun oynamam. Gerekırse CS atarım bu kadar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar arkadaşlar. Benim Dell bir laptopum var zamanında almıştım işte i3 8th normal bir laptop bunu verip yeni bir M.2 almayı planlıyorum da acaba bu şekil mi yapsam yoksa Gaming laptop mu alsam arada kaldım. M.2 alırsam benim eski cihazı da alacaklar güzel paraya vereceğim ama laptopta yapacak işlemlerim edit, render, müzik, mix vs. ve Adobe programlar vs olacak oyun oynamam. Gerekırse CS atarım bu kadar...

Çok oyun bağımlısı değilseniz ve başkalarının yanında da çalışmanız gerekiyorsa MacBook daha mantıklı bir tercih olacaktır diye düşünüyorum hocam.

Hiç oyun oynamayacaksan MacBook Air işini görür.Ama fansız olduğu için @fercklenn dediği gibi throttle yersin. MacBook gibi sessiz ve hafif olmasa da oyuncu laptop ı alabilirsin.

Hocam M2'de ısınma problemi yaşayabilirsiniz CS oynarken.

@Boran.o Fansız bir laptop diyoruz, arkadaş sürekli render yapacak. Aşırı ısıdan dolayı throttle yiyecek. Sen mi bilgisizsin yoksa biz mi?

Burayada bakabilirsin neymiş.

Ayrıca tek ona değil, önerdiğin laptop'ta Casper Nirvana yani dünyanın en giriş seviyesi berbat laptopu diyebilirim.

Bilgisiz diyor, önerdiği laptopa bakıyorum bir de kendime bakıyorum sanırım kendine dedi diyorum sadece.

@Boran.o Komik olan nedir, fanboyluğun mu? Gerçekten komiksin.

Son düzenleme:
@Boran.o Fansız bir laptop diyoruz, arkadaş sürekli render yapacak. Aşırı ısıdan dolayı throttle yiyecek. Sen mi bilgisizsin yoksa biz mi?

Burayada bakabilirsin neymiş.

Ayrıca tek ona değil, önerdiğin laptopta Casper Nirvana yani dünyanın en giriş seviyesi berbat laptopu diyebilirim.

Bilgisiz diyor, önerdiği laptopa bakıyorum bir de kendime bakıyorum sanırım kendine dedi diyorum sadece.

@Boran.o Komik olan nedir, fanboyluğun mu? Gerçekten komiksin.

Throttle sorununu bilmesem bu foruma yorum yazmam zaten. Hiçbirşeyin fanboyluğunu asla yapmam fakat arkadaşın dediği işlemlerde Mac çok iyi iş yapıyor fansız olması önemli değil zaten işlemci güç tüketmiyor gibi bir şey zaten. Casper Nirvana'nın neden giriş seviyesi olduğunu da açıkla bakayım neden giriş seviye berbat bir laptopmuş bilmiyorsam bileyim. Zaten mesajımda yazdım CS de iyi performans alamazsın diye okumuyor musun? Ben komiğim aynen.

Throttle sorununu bilmesem bu foruma yorum yazmam zaten. Hiçbirşeyin fanboyluğunu asla yapmam fakat arkadaşın dediği işlemlerde Mac çok iyi iş yapıyor fansız olması önemli değil zaten işlemci güç tüketmiyor gibi bir şey zaten. Casper Nirvana'nın neden giriş seviyesi olduğunu da açıkla bakayım neden giriş seviye berbat bir laptopmuş bilmiyorsam bileyim. Zaten mesajımda yazdım CS de iyi performans alamazsın diye okumuyor musun? Ben komiğim aynen.

Komik olduğunu sen bile itiraf ediyorsun.

Casper Nirvana neden mi kötü?

Donanımı ne kadar güçlü olursa olsun marka desteği ve garanti berbat.
Malzeme kalitesi ve kendi bileşenlerinin kalitesi berbat (batarya, klavye vb.)
Fiyatına göre daha iyi seçenekler mevcut.

İşlemci güç tüketmiyor bile demişsin, fansız olduğu için tüketemiyor çünkü throttle olacak o laptopta.

Eğer CS dışında oyun oynamayacaksanız MacBook alın. Ama macbooka CS de iyi performans alamazsınız bu yüzden önerim Casper Nirvana.

Yok esğalibur.

Çok oyun bağımlısı değilseniz ve başkalarının yanında da çalışmanız gerekiyorsa MacBook daha mantıklı bir tercih olacaktır diye düşünüyorum hocam.
Oyun bağımlısı değilim macbook artıları neler yazılım vs belki uğraşırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı