MacBook eski modeller hala alınır mı?

Bu özelliklere sahip bilgisayar kullanırken ona geçersem performans bakımından nasıl fark olur?
13 inçlik 2015 Macbook Pro veya 2017-2018 Macbook Air alacaksanız performans olarak fazla bir şey beklemeyin, üç cihaz da 2 çekirdek 4 thread işlemciye sahip ve İntel HD-UHD Graphics kullanıyorlar. Düşük pil devrine sahipse şarjları 7-8 saat gider. Eğer işiniz günlük kullanım olsa tercih edin derdim ama iş yapacağınız için tavsiye etmem. Masaüstü bilgisayarınız her şekilde daha güçlü; Hackintosh ile birlikte ekran kartı-RAM-SSD takviyesi yapmanızı tavsiye ederim. Eğer illaki notebook istiyorsanız konuda tavsiye edilen güncel i5-Ryzen 5 cihazlarda masaüstü pc'nize yakın performans alırsınız.
 
13 inçlik 2015 MacBook Pro veya 2017-2018 MacBook Air alacaksanız performans olarak fazla bir şey beklemeyin, üç cihaz da 2 çekirdek 4 thread işlemciye sahip ve Intel HD-UHD Graphics kullanıyorlar. Düşük pil devrine sahipse şarjları 7-8 saat gider. Eğer işiniz günlük kullanım olsa tercih edin derdim ama iş yapacağınız için tavsiye etmem. Masaüstü bilgisayarınız her şekilde daha güçlü; Hackintosh ile birlikte ekran kartı-RAM-SSD takviyesi yapmanızı tavsiye ederim. Eğer illaki notebook istiyorsanız konuda tavsiye edilen güncel i5-Ryzen 5 cihazlarda masaüstü PC'nize yakın performans alırsınız.

Hocam teşekkür ederim,
Zaten şu an Hackintosh ama laptop istiyorum ya taşınabilirlik açısından.
O zaman Ryzen mi alsam ne yapsam bilemedim ki, yani açıkçası MacBook düşünüyordum ama zamanla hevesim kaçıyor ve mantıklı düşünmeye başlıyorum yeni Windows makine almaktansa şekli için eski şeyi almak mantıksız herhalde.
Ben bir düşüneyim o zaman Ryzen'leri. Teşekkür ederim.
 

Geri
Yukarı