Laptop üzerinde o kadar yüksek çözünürlükte render almak mantıklı değil gibi. Fazla ısınmadan performansı çok çabuk tükenecektir işlem sırasında.
Laptop üzerinde o kadar yüksek çözünürlükte render almak mantıklı değil gibi. Fazla ısınmadan performansı çok çabuk tükenecektir işlem sırasında.
Katana yerine Asusu öneririm. Render performansında tokatlıyor katanayı.MSI Katana modeli bayağı güzel.
16 ya da 18 GB Ram üzerine kurulu Macbook pro sürümlerine bakabilirsiniz. Aktif soğutması olduğundan işlemci güçten kesmiyor. Ben M2 işlemcili bir Macbook pro kullanıyorum. Arkadaşım da M3 işlemci ile çok rahat render ve modelleme çalışıyor. Benim render ile işim yok, daha ziyade analiz yaptırmak amacıyla kullanıyorum o yüzden test edip de işlemci yeterli mi değil mi söyleyemem.Ne alabilirim sence kasa aşırı yer kaplıyor masa vs odam küçük bir de laptop daha kullanışlı geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.