Crexyyy
Hectopat
Daha fazla
Pil ve hafiflik için endişe etmenize gerek yok bu konuda Mac'ten daha iyisini görmedim henüz. Harici SSD tamamiyle iş görür çünkü Thunderbolt portları kullanıyor aldığınız SSD kaliteli olsun yeter. 16 GB RAM gayet yeterli dediğiniz gibi. Oyun için bir M4 Air asla almazdım şahsen. Yer yer bazı oyunları oynama imkanı sunan Mac özellikle Pro cihazlarda daha iyi bir performans sunuyor. Air'de fan çıkışı bile yok maalesef. O yüzden ben olsam oyun oynamak için bir M4 Air düşünmezdim. Bu arada M3 Pro 60 bine bulmanız biraz zor link atabilir misiniz acaba?
2. el denilebilecek bir tanıdığımdan alıyorum. Kendisi aldıktan 1 ay sonra yurtdışındaki işleri yüzünden laptopunu almadan gitmişti ben de teklif sundum kendisine ondan alacağım eğer alırsam. Sanırsam 2 3 kere açıp incelemişti o kadar. Oyun konusunda pek oyun oynamam dışarıda zaten en fazla LoL açar TFT oynarım öyle hikaye oyunları için ekstra bilgisayara sahibim. M4 air ise sıfır olarak almayı planlıyorum. Panel farklarından da bahsedebilir misiniz biraz?