MacBook M4 Air alınır mı?

Araştırdım biraz. Yıllardır var olan bir sorunmuş. Hala çözülmemesi çok saçma. MacBook'ta çoğunlukla trackpad kullanılmasına rağmen böyle bir hatanın çözülmüyor olması endişelendirdi beni de. Umarım başka sorunlarla karşılaşmayız. Zaten 60 Hz ekran bir de üstüne takılma donma yaşamak delirtir beni.
Trendyol Express'i de bir daha asla tercih etmem 24'ünde sipariş verdim 28'inde getiriyor İstanbul'un yakınında olmama rağmen. 38 bin TL'lik alışverişin üstüne 50 TL kargo parası ödememi söylemiyorum bile :D :D
Daha büyük sorunlar olmasın hocam idare edilir bunlarla.

Kargo kısmı gerçekten komedi. Çoğu site 150-200 üstünü abonelik/premium/prime dahi olmadan bedava kargoluyor.

Hocam discord vs. verebilir misiniz bir kaç sorum için?
Hocam Discord hesabıma bağlı mail bulut depolaması dolu ve doğrurlama ve şifre sıfırlama yapamıyorum. Başka nereler olabilir? Buradan da cevaplayabilirim hocam herkes yararlanmış da olur.

Hocam Discord hesabıma bağlı mail bulut depolaması dolu ve doğrurlama ve şifre sıfırlama yapamıyorum. Başka nereler olabilir? Buradan da cevaplayabilirim hocam herkes yararlanmış da olur.

Hocam tabii ki konu dışı sayılabilir diye sormamıştım. Sıcaklık değerli gün içerisinde nasıl dışarıda vs kullanıyor musunuz? Ekran parlaklığı güneşli bir günde güneş vuran yerde yeterli oluyor mu? Şarjınız ortalama ne kadar süre gidiyor? 60Hz rahatsız ediyor mu? VS Code ve tarayıcı işleri için Pro ile arasında kaldım.

Hocam tabii ki konu dışı sayılabilir diye sormamıştım. Sıcaklık değerli gün içerisinde nasıl dışarıda vs kullanıyor musunuz? Ekran parlaklığı güneşli bir günde güneş vuran yerde yeterli oluyor mu? Şarjınız ortalama ne kadar süre gidiyor? 60Hz rahatsız ediyor mu? VS Code ve tarayıcı işleri için Pro ile arasında kaldım.
Hocam dışarıda kullanmadım. Ancak max parlaklıkta güneş alan salonda yeterli gibi ama az daha aydınlık yerde bir tık üzebilir ama biraz öznel bir durum ve gerçekten dış ortamda test etmeden de yanıltmak istemem.

Sıcaklık sıfır diyebilirim tarayıcı, Pages, Spotify vs. zaten yük bindirmiyor ama bunlarda ılımıyor bile. Yükte hâlâ test edemedim.

Sadece 1 devir kullandım evde yine günlük kullanımda otomatik parlaklık ile %17 şarja kadar 12 saat ekran süresi aldım.

Beni en çok şaşırtan şey 60 Hz kısmı. Bu kadar rahatsız etmeyeceğini sanmıyordum ama inanın hiç rahatsız etmiyor, 144 Hz idi bozulan laptopum ve yine 120 Hz 16 Pro kullanıyorum telefon olarak.

VSCode için ne kadar zorlarsınız bilmiyorum ama bence Air altından kalkabilir ve fiyat farkı azımsanmayacak kadar fazla ben de Pro’dan direkt vazgeçmiş idim. Yoksa fanlı, sıvı metal soğutma bulunan ve 32 GB RAM’li Windows’taki uçsuz bucaksız çoklu uygulama çalıştırma keyfi başka ama Pro dahi alsanız RAM 16 GB yine bir yerde kısıtlar uç kullanımlarda.

Hocam dışarıda kullanmadım. Ancak Max parlaklıkta güneş alan salonda yeterli gibi ama az daha aydınlık yerde bir tık üzebilir ama biraz öznel bir durum ve gerçekten dış ortamda test etmeden de yanıltmak istemem.

Sıcaklık sıfır diyebilirim tarayıcı, Pages, Spotify vs. zaten yük bindirmiyor ama bunlarda ılımıyor bile. Yükte hâlâ test edemedim.

Sadece 1 devir kullandım evde yine günlük kullanımda otomatik parlaklık ile %17 şarja kadar 12 saat ekran süresi aldım.

Beni en çok şaşırtan şey 60 Hz kısmı. Bu kadar rahatsız etmeyeceğini sanmıyordum ama inanın hiç rahatsız etmiyor, 144 Hz idi bozulan laptopum ve yine 120 Hz 16 Pro kullanıyorum telefon olarak.

VS Code için ne kadar zorlarsınız bilmiyorum ama bence Air altından kalkabilir ve fiyat farkı azımsanmayacak kadar fazla ben de Pro'dan direkt vazgeçmiş idim. Yoksa fanlı, sıvı metal soğutma bulunan ve 32 GB RAM'li Windows'taki uçsuz bucaksız çoklu uygulama çalıştırma keyfi başka ama Pro dahi alsanız RAM 16 GB yine bir yerde kısıtlar uç kullanımlarda.

Telefonlarımız aynıymış. Bende 180Hz evdeki bilgisayarımdan okul için almayı düşünüyorum ama hala daha soru işaretleri var kafamda. İşlemciden kısıp Pro mu alsam diye. Dediğiniz gibi acayip bir fiyat farkı var muhtemelen 40k civarına alabileceğim en iyi laptop olur gibi. VS Code'da o kadar zorlayacağımı da sanmıyorum. Dediğiniz üzere 60Hz de rahatsız etmiyorsa en kısa zamanda gidip alayım madem. Oyun denediniz mi?

Telefonlarımız aynıymış. Bende 180Hz evdeki bilgisayarımdan okul için almayı düşünüyorum ama hala daha soru işaretleri var kafamda. İşlemciden kısıp Pro mu alsam diye. Dediğiniz gibi acayip bir fiyat farkı var muhtemelen 40k civarına alabileceğim en iyi laptop olur gibi. VS Code'da o kadar zorlayacağımı da sanmıyorum. Dediğiniz üzere 60Hz de rahatsız etmiyorsa en kısa zamanda gidip alayım madem. Oyun denediniz mi?
Denemedim ve kafamdan sildim hocam oyunu Macbook’u almadan önce.

Denemedim ve kafamdan sildim hocam oyunu Macbook’u almadan önce.
Hocam ısı konusunda VS Code ekstrem bir kaynak istemiyor muhtemelen ısınmayacak diye düşünüyorum. Pil performansı da dışarıda bir 10 saat için yeterli olacaktır sanki. Aklımdaki tek sorun güneşli bir günde ekranı görüp göremeyeceğim.

Bugün geldi ben de 6 saattir deneyimliyorum sorularını bana da sorabilirsin Discord vs. verebilirim. Yazdıklarını birazdan cevaplayacağım.

Bugün geldi ben de 6 saattir deneyimliyorum sorularını bana da sorabilirsin Discord vs. verebilirim. Yazdıklarını birazdan cevaplayacağım.

Hocam selamlar, teşekkür ederim.
crexyy
nickiyle ekleyebilirseniz sevinirim. Hem kafamdakileri daha net oturtup boşa para harcamamış olurum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı