Boş konuşuyor. Problem başka bir yerdedir suçu yine buraya atmıştır. İstediğinizi yapın arkadaşlar ikna olmakta zorlanıyorsunuz. Sabahtan beri mantığını anlatıyorum ne idüğü bellisiz adamları getirip karşı örnek veriyorsunuz. Eninde sonunda dediğime geleceksiniz zaten isterseniz telefon gibi kullanın cihazları. O kadar para verip en rezil performansları almak için ekstra gayret göstermiş olursunuz. Keyfiniz bilir yani.
Hayır. Kullanılmayan cihaz uyku modu veya kapalı farketmez şarjdan hemen çekilir. Anode plakasının aşırı yüklenmesi böylelikle engellenir.
Kullanmıyorsam prizden çekerim, yatarken çekerim. Sadece kullanırken şarjda durur.
Bu konuyu aslında video çekip buraya yükleyecektim ancak 5 aboneli kanalımı büyütmeye çalışıyorum falan sanarlar diye yine yazayım dedim. Bizim toplum okumayı sevmese de okumasını kolaylaştırmak için resmi bir dil kullanmayacağım... Şimdi arkadaşlar birçok gez buralarda Laptop ve Cep...
Şu olaydan anlamayanlara dün rehber yapmıştım. Hala merak ediyorsan biraz bakın bence.