MacBook Pro alınır mı?

Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Bilgisayar mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim ve ileride neler yapıp hangi programları kullanacağımı bilmiyorum. Tek düşündüğüm okula giderken götürmem gerektiği ve benim bilgisayarımın 4 KG olması. Macbook hariç Apple ekosistemine sahibim ama okul ve iş için tercih etmeli miyim arada kaldım açıkcası.
Maddi sıkıntınız yoksa tavsiye ederim. En ufak hatası binlerce liralara mâl olabiliyor. Tıpkı BMW parçaları gibi. Bu yönden de bakmak lazım, biraz da vizyon önemli.

Biraz bekle istersen 10 Kasım'da Apple ilk kez ARM mimarili MacBook modellerini (muhtemelen) tanıtacak. Belki ilgini çeker.

- Apple MacBook Pro çok ama çok güçlü bilgisayardır arkadaşlar. Boşuna şu iyi bu iyi demeyelim. Elmaya, armut olamıyorsun diye kızmak, elmanın tadını bozmuyor.

Teşekkür ederim sizi uzun zamandır takip ediyorum ve konuma yorum atmanız beni mutlu etti. Yeni çıkan Apple modellerine bütçemin yeteceğini düşünmüyorum. 15.000 TL gibi bir bütçeye sahibim.

Biraz bekle istersen 10 Kasım'da Apple ilk kez ARM mimarili MacBook modellerini (muhtemelen) tanıtacak. Belki ilgini çeker.

- Apple MacBook Pro çok ama çok güçlü bilgisayardır arkadaşlar. Boşuna şu iyi bu iyi demeyelim. Elmaya, armut olamıyorsun diye kızmak, elmanın tadını bozmuyor.
Macbook pro lar güçlü deniyorda aklımda birkaç soru var. Mesela i5 8th gen işlemci çizim programları için yeterli olur mu ya da RAM in hem 8 gb hem de 2133mhz olması zorlamaz mı bilgisayarı? Biliyorsunuz bazı çizim programları mac ile uyumlu değil çünkü Bootcamp gerekiyor.

Ayrıca yeni işlemcilerden sonra fiyatlar daha da yükselmez mi ticari strateji açısından?

Sırt çantanızda taşımak o kadar da zor olmasa gerek. Kozmetik içinse gidin alın.
Kardeşim o kadar iş adamı, CEO, şirket sahibi bunu düşünemiyor ve MacBook alıyor. Tek senin aklına gelmiş buraya yazıyorsun. Birisi 3.5KG birisi 1KG arada 3.5 kat fark var, dile kolay.

Oyun oynamayacaksanız MacBook'u taşınabililirliği, kullanımındaki rahatlığı nedeniyle seçebilirsiniz. Bir sene MacBook Pro kullandım, o rahatlık hiçbir bilgisayarda yok. O sıralar oyun oynamadığım sadece Phyton ve MATLAB kullandığım için de her işimi gördü. Kesinlikle tavsiye ederim asla pişman olmazsınız.

Kardeşim o kadar iş adamı, CEO, şirket sahibi bunu düşünemiyor ve MacBook alıyor. Tek senin aklına gelmiş buraya yazıyorsun. Birisi 3.5KG birisi 1KG arada 3.5 kat fark var, dile kolay.

Ben sadece Apple bilgisayarı yeni araştırmaya başladığım için alacağım laptop işimi görür mü diye sormak istedim çanta da taşımayı herkes bilir. Teşekkürler.
Oyun oynamayacaksanız MacBook'u taşınabililirliği, kullanımındaki rahatlığı nedeniyle seçebilirsiniz. Bir sene MacBook Pro kullandım, o rahatlık hiçbir bilgisayarda yok. O sıralar oyun oynamadığım sadece Python ve Matlab kullandığım için de her işimi gördü. Kesinlikle tavsiye ederim asla pişman olmazsınız.

Oyun oynamayacağım sadece mühendislik işleri için gerekli ve okulu bitirmek için :)

Ben sadece Apple bilgisayarı yeni araştırmaya başladığım için alacağım laptop işimi görür mü diye sormak istedim çanta da taşımayı herkes bilir. Teşekkürler.
Kararına saygı duyuyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı