MacBook Pro M1 vs ROG STRIX G15

Bütçe
21.000

senaafidaann

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, buraya kararsızlığımdan dolayı geldimhangi laptopu almam konusunda cidden bayağı arada kaldım. Sizden yardım istiyorumben lise 3 öğrencisiyim ve bunun için kendime laptop bakıyorum. Ama bunun yanı sırasteamden oyun filan da oynarım o yüzden de kararsızlığım vurdubaktığım 2 model var ama sizin de önerilerinizi bekliyorum.
Baktığım model laptoplar;
-Apple MacBook Pro 13" M1 8 GB 256 GB SSD gümüş.
-ASUS ROG STRIX G15 G513IC-HN037 Ryzen 7 4800 16 GB 512 GB SSD RTX3050 dos 15.6
Oynayacağım oyun bir FNAF'ın tüm oyunları ve güncel olarak bilinen birkaç korku oyunu vs.
Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, buraya kararsızlığımdan dolayı geldimhangi laptopu almam konusunda cidden bayağı arada kaldım. Sizden yardım istiyorumben lise 3 öğrencisiyim ve bunun için kendime laptop bakıyorum. Ama bunun yanı sırasteamden oyun filan da oynarım o yüzden de kararsızlığım vurdubaktığım 2 model var ama sizin de önerilerinizi bekliyorum.
Oynayacağım oyun bir FNAF'ın tüm oyunları ve güncel olarak bilinen birkaç korku oyunu vs.
Sizce ne yapmalıyım?
Hocam şimdi ilk öncelikle Macbook da Steam destekleyen az sayıda oyun var çoğu da güzel değil zaten ama pil ömrü açısından çok daha önde gidiyor Asus G15 ise pil ömründe Macbook kadar sunmuyor ama oyun için mükemmel bir Laptop ama öğrenci iseniz, Macbook size yeterli gelir diye düşünüyorum.

sizce ne yapmalıyım?

İş ofis için MacBook ama oyun oynayacaksanız ofis içinde kullanıcaksanız tabii ki de ASUS ama laptop olması şart değil diyorsanız kasa öneririm hem daha performanslı olur hem de ısınma olmaz oyuncu laptoplarında sıcaklık çok kötü oluyor arkadaşımda Monster varhem bilgisayar fanı hem vantiratörle kullanıyor işlemci 80 derece diyor dediğim gibi ısınma çok olur çok oyun oynayan biriyseniz hiç tercih etmezdim kasa için önereceğim ekran kartı budur bakabilirsiniz.

20k hibi bir şey tutabilir modelide düşürebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı