Macbook Pro ME866 mı MGX82 mi Alınmalı

egemenfurat

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba

Mac pro alma arifesinde iki makine arasında kaldım. İki cihazın da fiyatı aynı şu anda 3850 tl civarında. Birisi 512gb diğeri 256gb hafızaya sahip. İşlemciler de iki cihazda da 2.6ghz gözüküyor. Teknik olarak biraz araştırma yaptım iki işlemci de aynı. Ben hafıza artısı sebebiyle me866 düşünüyorum ama bilmediğim bir eksisi var mıdır? Yoksa tek fark birinin 2013 diğerinin 2014 modeli olması mı? Bilmediğim bir fark var mı iki cihaz arasında?

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Fiyatları ve özellikleri aynı ise tabikide 512 Gb Flash'lı olanı almanız mantıken daha akıllıca olacaktır 2013 model olarak early mi ? late mi ? 2014 model olan early mi ? late mi ? onlarda önemli.

Fiyatları ve özellikleri aynı ise tabikide 512 Gb Flash'lı olanı almanız mantıken daha akıllıca olacaktır 2013 model olarak early mi ? late mi ? 2014 model olan early mi ? late mi ? onlarda önemli.

Cevabınız için teşekkürler

2013 model late 2014 olan mid olarak gözüküyor. Bu ifadeler neyi anlatıyor aydınlatabilirseniz sevinirim.

Early sena başı üretimi,Mid sene ortası üretimi,Late sene sonu üretimi oluyor.Alan arkadaşlarım hep Late aldılar hiç bir sorunu çıkmadı cihazlarında.256Gb işini görecek ise ben olsam 2014 Mid'i alırdım nedense günceli her zaman iyidir gibidir geliyor bana :)

Early sena başı üretimi,Mid sene ortası üretimi,Late sene sonu üretimi oluyor.Alan arkadaşlarım hep Late aldılar hiç bir sorunu çıkmadı cihazlarında.256Gb işini görecek ise ben olsam 2014 Mid'i alırdım nedense günceli her zaman iyidir gibidir geliyor bana :)

Bana da öyle geldiği için ikilemdeyim sanki güncel olanda bişeyler daha iyi olacak gibi hissediyorum. Ama boşu boşuna da 512gb olan modeli de kaçırmak istemiyorum.

Macbook kullanım ihtiyacınızı fazlası ile görür. Onu kullanmaya başlayınca gerçekten kaliteli, sağlam bir bilgisayar kullandığınızın farkına varırsınız. Eğer aynı fiyatsa 512 gb lik alın, sorun olur olmaz onu dert etmeyin, eğer öyle birşey olursa değişim yapar zaten store.

Yalnız iki model arasında 3. ve 4. nesil olarak işlemci farkı olabilir, onu bir kontrol eder misiniz? Büyük ihtimal 2014 olan 4. nesil haswell mimarilidir, eğer öyleyse yenisini alın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı