MacBook Pro tercih etmeli mi?

Oyun içinde gayet güzel performans veriyor Macbook'lar. Kendi bilgisayarıma baktıkça keşke 3 yıl önce Macbook alsaydım diyorum.
Verseler bile oyun alanında tekelleşmiş bir Windows 10 var. Oyun desteği kısıtlı maalesef macOS için. Geliştiriciler DirectX var diye senelerdir Windows'a oyun geliştiriyorlar hep. Gerçi Bootcamp var ama neyse.

Verseler bile oyun alanında tekelleşmiş bir Windows 10 var. Oyun desteği kısıtlı maalesef macOS için. Geliştiriciler DirectX var diye senelerdir Windows'a oyun geliştiriyorlar hep. Gerçi Bootcamp var ama neyse.
Yapacak bir şey yok zaten sabah akşam oyun oynuyorum. Diyen birisi varsa Macbook almaz zaten değil mi? :D

Hiç zannetmiyorum. 2.200 TL'ye Lenovo Ideapad 310 aldım gerçekten cihaz şu anda çöp. 4-5 verip MacBook tercih ederdim.

Fiyata göre karşılaştırmak lazım hocam hem de Mac'lerin oyun performansı aşırı rezalet bunu biliyorsunuzdur. Harici ekran kartı olmadığını da düşünürsek bence daha çok başınızı ağrıtabilirdi.

Fiyata göre karşılaştırmak lazım hocam hem de Mac'lerin oyun performansı aşırı rezalet bunu biliyorsunuzdur. Harici ekran kartı olmadığını da düşünürsek bence daha çok başınızı ağrıtabilirdi.
Valorant testlerine baktığım zaman gerçekten akıcı ve yüksek fps alıyordu. Son modelden bahsetmiyorum baktığım eski bir modeldi aynı benim bilgisayar gibi. Ama ben şu anda Valorant'ta takım savaşı içindeyken fps düşmeleri yaşıyorum. Doğru düzgün aim alamıyorum bu sorundan dolayı. Ama yapacak bir şey yok. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı