MacBook Pro vs Monster Abra A5

Salih Ş

Centipat
Edit ve montaj ile uğraşmak istiyorum. Alacağım laptop Premier Pro ve After Effects programlarında bana sıkıntı çıkarsın istemiyorum. Benim için önemli olan alacağım notebookun performansıdır. 2 laptop arasında kaldım. Monster'in oyuncu bilgisayarı ve MacBook Pro. Dediğim gibi önemli olan yukarıda belirttiğim programlardaki performansıdır. Aşağıya ikisini de bırakıyorum. Görüş ve fikirlerinizi bekliyorum. Monster için şunu da eklersen iyi olur dediğiniz bir şey var mı?
Sizce hangisi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200424-023648_Facebook.jpg
    Screenshot_20200424-023648_Facebook.jpg
    87,9 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20200423-170704_Chrome.jpg
    Screenshot_20200423-170704_Chrome.jpg
    160,4 KB · Görüntüleme: 46
Edit ve montaj ile uğraşmak istiyorum. Alacağım laptop Premier Pro ve After Effects programlarında bana sıkıntı çıkarsın istemiyorum. Benim için önemli olan alacağım notebookun performansıdır. 2 laptop arasında kaldım. Monster'in oyuncu bilgisayarı ve MacBook Pro. Dediğim gibi önemli olan yukarıda belirttiğim programlardaki performansıdır. Aşağıya ikisini de bırakıyorum. Görüş ve fikirlerinizi bekliyorum. Monster için şunu da eklersen iyi olur dediğiniz bir şey var mı?
Sizce hangisi?

Hem Mac hem de Monster kullanıcısı olarak Mac derim çünkü Monster'da ısınma sorunu ve pil sorunu çok fazla ama MSI vb derseniz işler değişir.

Sizce hangisi?

Monster tabii ki bana göre Mac serisinde performans adina hiçbir şey yok fiyatı da çok pahalı Mac almak akıl işi değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı