MacBook veya Mac Air alınır mı?

Gülyabani_285

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Öğrencisi
"MacBook veya Mac Air alınır mı?" başlıkta da dediğim gibi. Cevabınız "alınmaz" ise açıklarsanız sevinirim.

"MacBook veya macair alınır mı?" başlıkta da dediğim gibi. Cevabınız "alınmaz" ise açıklarsanız sevinirim.

Ne iş yapacağına bağlı yanında taşıyacağım hafif olsun iş için kullanacağım diyorsan uzun sürede bataryası dayansın diyorsan alınır. Oyun oynayacağım diyorsan alınmaz yalnız bu oyun kısmını biraz açım App Store'da Assassin's Creed - Divinity 2 gibi oyunlar mevcut bunları rahat oynarsın ama yeni çıkan oyunları oynayamazsın.

MacBook Air M1 kullanıyorum fan olmaması büyük sıkıntı, ufak işlemde 70 derecelere fırlıyor cihaz.
Bütçe yetiyorsa kesinlikle Pro

Her zaman öyle olmuyor. Gündelik kullanımda fansız modeller daha rağbet görüyor. Adam zaten iki YouTube iki Netflix takılıyor bazen.

MacBook Air M1 kullanıyorum fan olmaması büyük sıkıntı, ufak işlemde 70 derecelere fırlıyor cihaz.
Bütçe yetiyorsa kesinlikle Pro
Evet bide Fan problemi var ya o çok sıkıntı arkadaşımda var mesela uçak gibi ses çıkartıyor almak da istemiyorum

Hocam direk klasik bütün iş diyelim biz ona bilişim kısacası diyelim flim arada sırada oyun vb de oyun da ahım şahım değilt tabii ki yükleniyor mu bilmiyorum bile.
Oyun işin içine giriyorsa direkt ele bence. Oyun konusunda zayıf değil, 0 Mac cihazlar. Son yıllarda biraz atılım yaptılar ama hiç yeterli değil. Uğraşırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı