Yazın gelen güncelleme ile düzeldi.Sorunu çözdün mü?
sohbet
dostum sorun LoL'de değil macOS da mikrofon erişimi veremiyorum.Ayarlardan ses bölümüne girip otomatik ses kanalına gir gibi bir ayar vardı. Onu açmayı deneyin. Eğer Lol'ün ayarlarında sesli sohbet kapalıysa bilgisayarın ayarlarında da görünmeyecektir.
Dostum mikrofon erişimini verememenin sebebi Lol'de ayarın açık olmaması diyorum ben de. Bir daha oku yazdığımı dostum.dostum sorun LoL'de değil macOS da mikrofon erişimi veremiyorum.
Açık zaten.Dostum mikrofon erişimini verememenin sebebi Lol'de ayarın açık olmaması diyorum ben de. Bir daha oku yazdığımı dostum.
Dostum eğer tüm ayarlar açık ve olması gerektiği gibiyse, üçüncü parti bir program yardımıyla yapman gerekebilir.Açık zaten.
Teşekkürler dostum böyle cevaplara ihtiyacım var boş cevaplar değil.Çok önceden de aynı sorun vardı sanırım düzeltmemişler daha. Sizlik bir durum değil eskiden bende de oluyordu.
Dostum eğer beni kasdediyorsan çok kırıldımTeşekkürler dostum böyle cevaplara ihtiyacım var boş cevaplar değil.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.