ereN ve zebanileri
Hectopat
Vanilla GNOME ile hocam.Cosmic ile mi yaptınız yoksa vanilla GNOME indirip mi yaptınız hocam?
Vanilla GNOME ile hocam.Cosmic ile mi yaptınız yoksa vanilla GNOME indirip mi yaptınız hocam?
Linux Mint'a GNOME kuruluyor mu ya? Ben dağıtımda güzel çalışmıyor diye sunulmuyor zannediyordum. Misal Artix'e biz GNOME kurmaya çalışmıştık epey sıkıntı yaşadık.Linux Mint'e GNOME yükleyip temalandırms yapabilirsiniz. Normal cinnamon ve Xfce sürümlerine de güzelce Mac teması çekilebiliyor ama GNOME hem yapısının benzer hem de daha uygun olması sebebiyle daha kolay ve daha güzel GNOME'a benzetilebiliyor.
Linux Mint'a GNOME kuruluyor mu ya? Ben dağıtımda güzel çalışmıyor diye sunulmuyor zannediyordum. Misal Artix'e biz GNOME kurmaya çalışmıştık epey sıkıntı yaşadık.
Sanırım aralarında en kolay ve en çok macOS'a benzer sizin dediğiniz KDE Plasma Arch Linux mu kurmalıyım bunun için Linux daha önce kullanmadım ve Linux formatıda atmadım şuan laptopum FreeDOS ve hazır nasıl bir yol izlemeliyim dostumElementary tamamen MacOS uyarlaması, çok fazla sorunu var.
Herhangi bir DE kurup onu özelleştirebilirsiniz. MacOS'a aşırı benzeyen bir şey yapmak istiyorsanız KDE öneririm.
EndeavourOS kurun, kurulurken masaüstü ortamlarından KDE Plasma seçin. Daha sonra kendiniz kişiselleştirebilirsiniz.Sanırım aralarında en kolay ve en çok macOS'a benzer sizin dediğiniz KDE Plasma Arch Linux mu kurmalıyım bunun için Linux daha önce kullanmadım ve Linux formatıda atmadım şuan laptopum FreeDOS ve hazır nasıl bir yol izlemeliyim dostum
peki Linux macOS temalıykende Türkçe mi olacakEndeavourOS kurun, kurulurken masaüstü ortamlarından KDE Plasma seçin. Daha sonra kendiniz kişiselleştirebilirsiniz.
Başka bir bilgisayarda ilk olarak ISO'yu yazdırmanız gerekiyor. Ondan sonra flashı takıp, boot edip normal şekilde kuracaksınız. Kurulum türkçe. Anlamadığınız bir yer olursa kurulum hakkında birçok video var, oralardan rahatlıkla bakabilirsiniz.
Buda güzelmiş hocamGnome ile bunu deneyin.
![]()
GitHub - jothi-prasath/gnomintosh: Gnomintosh - Macintosh look like theme for Gnome
Gnomintosh - Macintosh look like theme for Gnome . Contribute to jothi-prasath/gnomintosh development by creating an account on GitHub.github.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.