macOS benzeri dağıtım önerisi

Matebook'ta denemiştim çok güzel olmuştu. Yanına San Fransico fontunu indirip kurun.
Tamam hocam deneyeceğim beğenirsem kalır burayada güncelleme atarım teşekkürler

Matebook'ta denemiştim çok güzel olmuştu. Yanına San Fransico fontunu indirip kurun.
Peki onu kullanabilmek için en iyi Linux sürümü ne sizce benim Linux bilgim çok yokta akıcı bir Linux sürümü önerir misiniz

Gnome başlı başına bir Linux mu anlamadım hocam ?
Linux - Dağıtımlar (Linux işletim sistemleri): Linux Mint...
Linux - Arayüz: GNOME, XFCE, LXDE, LXQT, CDE, KDE, FluxBox vs.
Linux - Arayüz istemcisi: x11(xorg), wayland, xfree86(legacy), xwindowsystem(legacy) legacy: eski

Güzel bir distro kurup KDE veya GNOME masaüstü ortamını kullanan (benim görüşüm en iyi Mac kişileştirmesi bu masaüstü ortamlarında yapılıyor.) bir dağıtım kurup kişileştirmeyi YouTube kanallarından bakıp yapabilirsiniz. DistroTube kanalına göz atabilirsiniz.

Evet, çoğunlukla Türkçe olur.
Hocam şimdi benim anlamadığım birşey var , dosya indirmeden github üzerinden mi yüklüyoruz bişeyleri terminalden ? adamın yazdığı komutları yazıyorum fakat sürekli hata veriyor..
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Napacaksiniz macOS benzeyen masaustunu? Arkadaşlar param yok ama cakmasini yaptim diye hava mi atacaksiniz?

Evet hocam işim gücüm yok günlerdir uğraşıyorum sırf onun için :D yok hocam görünümü falan hoşuma gidiyor yıllardır Windows kullanıyorum sıktı bir farklılık olsun diye uğraşıyorum işte

Evet, çoğunlukla Türkçe olur.
Hocam endavourOS kurdum da Terminal'de şifre istiyor fakat şifre isteyince klavye çalışmıyor gibi yazıyorum yazıyorum bişey olduğu yok sadece enter basılıyor ?

Evet hocam işim gücüm yok günlerdir uğraşıyorum sırf onun için :D yok hocam görünümü falan hoşuma gidiyor yıllardır Windows kullanıyorum sıktı bir farklılık olsun diye uğraşıyorum işte

Hocam endavourOS kurdum da Terminal'de şifre istiyor fakat şifre isteyince klavye çalışmıyor gibi yazıyorum yazıyorum bişey olduğu yok sadece enter basılıyor ?
Tamam çözdüm :D

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230728_124702.png
    Screenshot_20230728_124702.png
    10,5 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı